Mért kellene félni a Magyar Gárdától?
mikor megtaláltam ezt a videót bennem is felmerült a kérdés!
http://www.youtube.com/watch?v=fZ0IE7mvreE
Utazó cirkusz, aki téged képvisel,
Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell.
/FankaDeli/
16:32
Ejnye... nagy hiba...
... mármint az ateizmus. :D
Azért nagyon messze vannak attól, hogy hadseregnek lehessen őket nevezni. Létszám, felfegyverzettség?
A rendőrségünk lejáratta magát, sorra derülnek ki a sunyiságaik, ide falazás, oda narkózás, egy kis bankrablás, kicsit több zsebre dolgozás...
Minden elismerésem, tiszteletem a becsületes rendőröké, csak az a baj, hogy lassan nem ők lesznek a többségben. Nem ártana egy kis rendcsinálás. Remélem elkezdődött. 25-30 évvel ezelőtt volt tekintélye a rendőrnek, az ember nem mert volna visszabeszélni, vagy szemétkedni velük. Ők voltak a törvény őrei, és ezt mindenki elismerte. De volt is közbiztonság, és rend az utakon. Nem csak azért, mert kevesebb autó volt, hanem mert a szabálytalanság nem teljesítmény/márkafüggő volt.
Vagy vissza tudja szerezni a rendőrség a tekintélyt, vagy legyen Magyar Gárda.
Jaj de unalmas megint leírni, de akkor még egyszer...
Nincs olyan, hogy kijelentem, hogy én vagyok a törvény, és a rend, és majd én leszek az Igazságos Izom Tibor. Nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!