Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért kellene félni a Magyar...

Mért kellene félni a Magyar Gárdától?

Figyelt kérdés

mikor megtaláltam ezt a videót bennem is felmerült a kérdés!

http://www.youtube.com/watch?v=fZ0IE7mvreE

2010. júl. 12. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Utazó cirkusz, aki téged képvisel,

Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell.

/FankaDeli/

2010. júl. 12. 15:53
 2/14 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
61%
Nem fél tőlük senki.
2010. júl. 12. 16:26
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, de nem is értem. A honlapjukat olvastam, pl. tagsághoz feltétel, hogy Isten-hívő legyen, meg jó hazafi, akinek a hazája mindennél előbbrevaló, és hajlandó élete árán is megvédeni. Ebben mi a rossz??? Csupán az egyenruha? Azt hordanak a Volánosok, BKV-sok, MÁV-osok, miért ne lehetne nekik is egyenruhájuk? Ha tehetném, belépnék. (ateista vagyok)
2010. júl. 12. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Ki fél tőlük? Én csak simán utálom őket...
2010. júl. 12. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:

16:32

Ejnye... nagy hiba...

... mármint az ateizmus. :D

2010. júl. 12. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Tök jó a magyar gárda, aki meg nyomorék cigányvédő azt ölje meg egy kancigánybanda
2010. júl. 12. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Már bocs, de nekem nagyon is ijesztő, hogy egy párt magánhadsereget tart, amit büszkén is mutogat.
2010. júl. 12. 18:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Azért nagyon messze vannak attól, hogy hadseregnek lehessen őket nevezni. Létszám, felfegyverzettség?

A rendőrségünk lejáratta magát, sorra derülnek ki a sunyiságaik, ide falazás, oda narkózás, egy kis bankrablás, kicsit több zsebre dolgozás...

Minden elismerésem, tiszteletem a becsületes rendőröké, csak az a baj, hogy lassan nem ők lesznek a többségben. Nem ártana egy kis rendcsinálás. Remélem elkezdődött. 25-30 évvel ezelőtt volt tekintélye a rendőrnek, az ember nem mert volna visszabeszélni, vagy szemétkedni velük. Ők voltak a törvény őrei, és ezt mindenki elismerte. De volt is közbiztonság, és rend az utakon. Nem csak azért, mert kevesebb autó volt, hanem mert a szabálytalanság nem teljesítmény/márkafüggő volt.

Vagy vissza tudja szerezni a rendőrség a tekintélyt, vagy legyen Magyar Gárda.

2010. júl. 12. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

Jaj de unalmas megint leírni, de akkor még egyszer...

Nincs olyan, hogy kijelentem, hogy én vagyok a törvény, és a rend, és majd én leszek az Igazságos Izom Tibor. Nincs.

2010. júl. 12. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
nem értem h a MAGYAROK miért vannak a gárda ellen??
2010. júl. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!