Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarokat utálják a környez...

A magyarokat utálják a környező népek? Miért?

Figyelt kérdés
románok, szlovákok, szerbek stb.
2010. júl. 12. 11:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
"Az hogy itt pár ember hozzászólt az egyszerűen röhejes!" mire gondolsz, fogalmazd meg kérlek, és érvelj. DE! ne zsidózz le senkit. köszönöm :)
2010. júl. 13. 10:56
 22/27 anonim ***** válasza:

A románok utálnak minket,Erdélyben éltem majd 20 éves koromig és bizony elég sok atrocitás ér ott minket magyarokat.ezt a turista nem igazán látja,leginkább az iskolákban,munkahelyeken jön ez ki....sajnos az átlagromán is magyargyülölő,csak egy kb.20%-ukkal lehet jól kijönni.

A szerbek mindenkit utálnak szinte,még nyugati turistákat is vertek meg,pár éve mindennapra jutott egy-két magyarverés a Vajdaságban,ellehet a régi lapokban olvasni.

2010. júl. 13. 15:47
 23/27 anonim ***** válasza:
bizony. és a fele nincs benne az újságokban, vagy nem úgy ahogy történt. én is ismerek egy olyan magyar társaságot a Vajdaságban, akiket egy kis kóláért vertek meg, az újságokban pedig már minden ok fel lett sorolva. Ettől függetlenül én szeretem az országukat, és érthetetlenül állok minden ilyen megnyílvánulás előtt.
2010. júl. 13. 20:15
 24/27 anonim ***** válasza:

Én elárulom miért utálják egymást a környékbeli országok.

Mert a politikusainknak ez hozza a szavazataitokat.

SEMMILYEN MÁS OKA NINCS.

25-30 éve sem a magyarok nem utáltak senkit, sem forditva.

Mérget vehet rá minden fiatal.

Egyébként mi mentünk a legmesszebbre ebben a kérdésben. Nincs egyetlen ország sem a környéken, amelyik nacionalistább lenne a magyarnál.

2010. júl. 14. 09:41
 25/27 anonim ***** válasza:

10:56

Az a röhejes hogy ennyi fanatikus hazátlan van.Utolsónak ha magyar lenne a legnacionalistább nép akkor már elcsatolt területeink rég vissza tértek volna.

2010. júl. 14. 13:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Az nem igaz, hogy 25-30 éve nem utál itt senki senkit, hogy ezt a kérdést csak mi spilázzuk túl. nem a pártok uszítanak itt. Senkit. Nevelés kérdése az egész. Az meg, hogy visszacsatolhatnánk a területeinket...szép utópia, de hány ország szervezhetné még a határait át, úgy, ahogy régen volt? Nem csak Magyarország változott az évezredek során. Béküljünk már meg a helyzettel, mert addig van gyűlölködés, míg ezzel foglalkozunk. Szeressük egymást! Ne hivatkozzunk közel száz éves történelemre, de a Dél-Szláv háborút is felejtsük el. Én tudom milyen félni, milyen a bomba hangja, milyen fázni a nyitott ablakok mellett, amikor ki kell nyitni a repülők miatt. Amikor nincs áram éjszakánként, rettegsz, hogy ne a ti házatokra essen az a bomba. Milyen amikor jönnek házat katalogizálni, hogy megfelel e az új családnak, hiszen ti úgyis elmenekültök. Milyen amikor az Apu egész hónapban gürizik a munkahelyén, hó végére lebombázzák azt, a fizetés oda. Amimor katonának kell menni, meg halni kell menni. Mi akarunk megbékélni, mi akiknek lenne oka haragudni! Ezt vegye figyelembe minden "nacionalista", akik nagy Magyarországot akarnak. Megint csak velünk tólnátok ki, magyarokkal. Megszoktuk mi már ezt. Beletörödtek dédszüleim, nagyszüleim, szüleim. Törödjön hát bele mindenki! 21/L
2010. júl. 14. 13:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Legfőbbképpen az irigység miatt. A magyarok a középkorban általában mindig földesurak voltak, vagy földűvelők. A többi etnikum ami a rákóczi szabadságharc és a török invázió után ide betelepült, mind járta az országot és a társadalomban a legalárendeltebb szerepet töltötték be. Nem nagyon volt múltjuk, a kultúrát más népektől vették át.

Ellenben pl a magyaroknak több ezer évre visszamenőleg is van történelmük. A kultúránk már nagyon-nagyon régi. Ne felejtsük el azt se, hogy Magyarországnak megvan az affinitása arra hogy nagyhatalom legyen, mert gyakorlatilag csak száz éve történt a trianoni békediktátum, azelőtt európai nagyhatalomnak számított magyarország.

A környező nép pedig mindezt irigyli tőlünk. Ha belegondolsz például mit érezhet egy átlag román a magyarok iránt, akkor semmi jót, mert legbelül ő is tudja, hogy az Ő ősei mindig is gyengébbnek, jelentéktelenebbnek számítottak a magyaroknál a történelem folyamán. A minket környező országok java része egyébként mindenféle betelepült és összekeveredett etnikumokból áll össze, konkrétum nincs a származásukat illetően..

2022. febr. 22. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!