A magyarokat utálják a környező népek? Miért?
Szlovákia meg mit akar? (SK=sosevolt köztársaság)
Bazz több mint 3/4 részét Magyarországtól kapta. Olyan meg nincs is, hogy szlovák történelem azt itt verik magukat...majd egyszer valaki jól megveri őket. Nekem eddig nem volt semmi bajom se a szlovákokkal se a románokkal de így, hogy idősebb lettem kinyílt a szemem. Az egyik barátnőm apukája valamiért elment Szlovákiába és meg akarta verni egy szlovák pasi de fordítva lett ×D. A másik barátnőmék meg amikor mentek Szlovákiába akkor a szlovák rendőr megverte az apját (nem ütött nekik vissza). Szóval...nem értem mire jó ez az ellenségeskedés. Bezzeg amikor ők jönnek ide itt nem bántják őket, de fogadok ha valaki bántaná őket nagy izé lenne belőle, mert ők szentek, őket nem bánthatja senki -.-". Jó, biztos van köztük normális ember is...de hát akkor is. Valahol olvastam, hogy a szlovákok azt írták, hogy "Hungayrian" bezzeg mi meg fogjuk be, igaz?
Nem vagyok rasszista meg semmi ilyesmi de azért szerintem ez már sok. Meg a románok is ott izélnek Erdély miatt. Hát basszus...nem lehet külföldre költözni vagy mi? Van egy ismerősöm és ők pont Magyarország és Románia között élnek és őket sem hagyják a románok. Szerintem ebből előbb utóbb gáz lesz.
13/L
Kedves tizenhárom éves kislány
Szerinted az úgy volt, hogy anno, az idők kezdetén felparcellázták a földet, és mindenkinek jutott, igazságosan? Lószart. Elvették egymástól a nemzetek. Mi is vettünk el, logikus, hogy tőlünk is elvesznek. Nem kellene ezen felháborodni, egy vesztes háború után ez szokott történni.
Kedves 13 éves kislány! -én is hozzád szólnék.
nagyon kell ám még alakulni annak a világnézetnek. Ilyen idősen lehet véleményed, de ha ügyes vagy, azt csak úgy alkotsz, ha előtte utánajársz a dolgoknak. Keveset láttál még, keveset hallotál. nem olyan egyszerű dolog ám ez. :)
"Van egy ismerősöm és ők pont Magyarország és Románia között élnek" Hol, a határőrkabinban? :-)))
Rengetegszer voltam a Tátrában. Ott megbecsülik a magyarokat, mert turisták, és hozzák a pénzt. A szlovák pénztárosnő pl azt mondta, amikor hallotta, hogy egymás között magyarul beszélünk, hogy ha magyarok vagyunk, akkor ne angolul kérjük a jegyet, hanem magyarul.
A Kárpát-medence már volt a keltáké, az avaroké, voltak itt hunok, szlávok, jelenleg főleg magyarok lakják... és a törrténelem még nem ért véget!
Azért utálják mert félnek hogy felébred a Nemzet és visszaszerzi jogtalanul elvett területeit.Bár mondjuk ott is vannak páran akik szívesen csatlakoznának.Ezek a népek azt hiszik mindent megcsinálhatnak velünk (ami sajnos igaz volt mostanában).
Őseink nem azért áldozták életüket is ezért a földért hogy mi holmi könnyelműségből beletörődött.Az hogy itt pár ember hozzászólt az egyszerűen röhejes.
Másrészt irigykednek mivel az ő történelmük,kultúrájuk nem olyan gazdag mint a miénk (ezért sok dolgot elloptak tőlünk).1990 óta számtalan lehetőség volt visszerezni területeinket de ezt a kormány(mivel nagyrészt zsidók voltak) nem támogatta.
Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!