Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarokat utálják a környez...

A magyarokat utálják a környező népek? Miért?

Figyelt kérdés
románok, szlovákok, szerbek stb.
2010. júl. 12. 11:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak a magyarokat utálják, a bolgárok például gyűlölik a szerbeket, a görögöket, a románokat stb. Európában majdnem mindenki utálja a szomszédját.
2010. júl. 12. 11:27
 2/27 anonim ***** válasza:
43%

ez egy hülyeség

Én pl. egyiket sem utálom, semmi bajom egyik országszomszédunkkal sem.

2010. júl. 12. 11:29
 3/27 anonim ***** válasza:
55%
Én sem utálom őket.
2010. júl. 12. 11:34
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként a mi esetünkre a válasz egyszerű. Egy nemrég olvasott írásra reflektálva:

A két gyerekes szomszédnál csőtörés volt, elárasztotta a házát a víz, nekünk is két gyerekünk volt a feleségemmel, de jóval nagyobb házban laktunk, ezért befogadtuk őket az üresen álló szobába. Csakhogy időközben még csináltak két gyereket és kijelentették, hogy ők hatan vannak, mi meg csak négyen, tehát az arányokat tekintve jogosan tartózkodnak a szobában. Felszereltek rá egy bejárati ajtót és külön háztartást rendeztek be. Mivel félnek a jogi követeléseinktől, meghamisították az adásvételi szerződést úgy, hogy övék volt a ház, mi pedig a lakásmaffia tagjai vagyunk és elvettük tőlük, szegényeket meg egy szobába kényszerítettük évekig. Mivel tudják hogy az egész jogtalan, ezért zsigerből gyűlölnek és félnek a követeléseinktől, mi pedig nem tudunk semmit csinálni.

Közben megérkezett a nagynéni, és kezdi elhitetni a feleségemmel hogy végül is az egész jogos volt, hiszen nem bántunk velük elég megértően amíg itt laktak, ugyanis kértük őket hogy adjanak a rezsibe. Ilyet nem teszünk, szégyelljük is magunkat rendesen.

Azért én kitettem a zászlót az ajtóm elé, mást nem tudok csinálni, legalább lelki megnyugvást kínál.

2010. júl. 12. 11:35
 5/27 anonim ***** válasza:
40%

Előző párnak.

Nem az volt a kérdés, hogy mi miért utáljuk őket, hanem hogy ők miért utálnak minket.

Amúgy azért, mert régen Magyarországon éltek és a magyarok miatt nem volt saját hazájuk.

Tőlünk elvették, nekik odaadták, de az utálat megmaradt, mert tudják, hogy még létezünk és szerintük visszaköveteljük majd a területeinket, amiben sajnos tévednek, mert impotensek vagyunk jelenleg.

Addig küzdenek majd ellenünk, amíg teljesen le nem győznek, addig nyugszanak majd és ebben igazuk is van.

2010. júl. 12. 11:43
 6/27 anonim ***** válasza:
40%
*addig nem nyugszanak
2010. júl. 12. 11:44
 7/27 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, te magyar vagy?
2010. júl. 12. 11:52
 8/27 anonim ***** válasza:
32%

mert aki egy picit is nacionalista érzelmű, az utálja a körülötte élő más nemzeteket.

ez már az őskorban is így volt, az egyik barlanglakó horda utálta a tőle messzebb élő másik horda tagjait!

2010. júl. 12. 12:04
 9/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
2010. júl. 12. 12:05
 10/27 anonim ***** válasza:
38%

Ez egy jó kérdés. Nem is igazán tudok válaszolni. Magyarnak születtem, szlovák felmenőkkel rendelkezem, és majdnem az összes barátom szerb. Ők se tudnak válaszolni. valaki egyszer azt mondta nekem, hogy azért, mert félnek, visszaköveteljük a területeinket. Szerintem egy ily fajta háborúhoz nem sok embernek lenne kedve. Akinek van, az meg menjen el Kosovoba. Aztán akarja. Érdekes kérdés. Meg kell jegyezni, hogy mi, magyarok sem vagyunk a legpozítivabb gondolkodású nép, nem vagyunk kibékülve még a magyarokkal sem, nem hogy a szlovákokkal, szerbekkel, románokkal, stb...

Azt szoktuk beszélgetni a külföldi barátaimmal, hogy vajon megérné e egy határbontás. Egy teljes átszellemülés. Mit áldoznánk föl a békéért? Nyelvet? Kultúrát? Elveket?(-és itt a "most akkor mi utáljuk egymást" elvekre is gondolok.) Mi a fontosabb?

2010. júl. 12. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!