Mi a probléma azzal, ha a burzsoáziának többet kell adózni?
A telhetetlenséget sosem lehet kielégíteni.
És van,amikor már mentális betegségbe,hatalomvágyba megy át az egész.
Hiába van "munkaerőhiány",inkább csődbe mennek,de akkor sem akarnak többet fizetni,vagy majd úgy gondolják,aki hajlandó dolgozni,az majd dolgozik 2 ember helyett is.
Pontosan.Erről szól a neoliberalizmus.Hogy a tőkesnek korlátlan hatalma legyen a munkások felett.
És ezt képviseli a Fidesz és a Momentum
#32 "Pontosan.Erről szól a neoliberalizmus.Hogy a tőkesnek korlátlan hatalma legyen a munkások felett."
Szerintem dobd ki azt akönyvet amiből ezeket a hülyeségeket vetted és nézz körül a való világban végre.
Már nincs olyan, hogy munkások meg tőkések. Ebből következően minden érved ami ezen alapul, az is téves.
vannak gazdagabb és szegényebb emberek, de olyan, hogy munkás, már nincsen. Attól mert valaki gyárban dolgozik, még nem lesz "munkás", ez egy régi fogalom, az akkori osztálykülönbségek között. Elon Musk Vagy Bill Gates is dolgozó ember, csak sokkal-sokkal több a fizetése, mint bárki másnak. Ahogyan én is lehetek "tőkés" csak mert van pár részvényem, miközben állami alkalmazott vagyok nem magas fizetéssel.
És azzal mi a baj?A dolgozó népnek volt hatalma,nem a tőkének.
Én szívesen dolgoznék ingyen a közjóért.Ma meg azért kell dolgozni,hogy a tőkés disznókat hízlaljuk
Szerintem ma is létezik a munkás és tőkés fogalom.Miért ne létezne?
Leírtam miért butaság amit beszélsz. Ha nem értetted meg azon nem segít ha még egyszer leírom.
"Mi a probléma azzal, ha a burzsoáziának többet kell adózni?"
Nyilván semmi gond nem volna vele, ha többet adózna!
Ezért orbán bevezette az 1 kulcsos adózást amiből Behemóth Mónika varrónő és Kegyetlen István annyit érzékel, hogy ugyanannyi adót fizet mint előtte, mivel a jövedelme szinte semmit nem halad meg, hogy azzal a 130ft-al többet fizessen, viszont Mészáros Lőrinc már havi 200 millióval kevesebbet kényszerül fizetni....
A gazdagok úgy vannak vele,hogy tartsák el a sok gyerekgyártót a szegények.
Ők mindennek csak a hasznát nézik.
Van munkás bőven,a pulyavárót meg Csókot majd fizetik a minimálbéresek,hogy legyen elég rabszolga.
Ők addig meg vesznek még egy házat,meg még egy autót.
Mert hát nekik az jár.
Ehhez tapsol Magyarország,a buta,szegényebb réteg is,lehet hozzá gratulálni.
Agyatlan népség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!