Orbán Viktor politikájával/taktikájával kapcsolatban valaki?
Tehát, megkérdezem, mert itt mindent meg lehet, kérlek csak komolyak válaszoljanak. Nem vagyok otthon nagyon a politikában, de azzal én is tisztában vagyok, mi megy a tvben, a választásokon, stb...
Szóval. Hallottam valahol egy olyan megjegyzést, miszerint "Ha Orbán ezt folytatja, hogy össze veszik minden képviselővel és fontos emberrel, az ország issza meg a levét".
Mi lesz, ha ez bekövetkezik? Ha tényleg elegük lesz abból, hogy ennyi feltétele van? (Migránsok, határ, vallás)
Kérlek, tényleg csak "szakértő", hozzá értő, értékes válaszokat adjatok :)
Nagyon szépen köszönöm :)
A válasz ugyanolyan sematikus mint a kérdés:
Orbán rémálmaira nem vevők az Unióban, ezért súlytalan.
Ha egy országnak nincs normális és elismert képviselete, akkor ez semmiképp nem jelenthet előnyt...
Te érdemben tárgyalnál egy agyhalottal?
Naugye.
Ezt a választ DK oldaról kapod.
Elveszel a részletekben, és Orbinak ez is a célja.
A lényeg az ellenségkép fenntartása, amitől ő óvja az országot.
Mi lesz, ha elegük lesz?
Vagy kilépünk, vagy kivágnak minket az EU-ból.
Tetszik vagy sem.
orbán elég sok ellenséget szedett össze magának a demokraták között.
Mára már csak a szélsőségesek barátkonak vele, de hálistennek a szélsőségesek nemtudnak komoly támogatottságot szerezni, és az UNIO- is elutasítja a szélsőségek minden formáját, orbánt is ezért fogja kizárni a néppárt. Nem jósolok nagy karriert orbánnak az EU-ban.
#3, #4-nek:
Orbánnak?
Nem Magyarországot akartál mondani?
Orbán nem Magyarország, bármennyire is ezt szeretné elhitetni!
Magyarországnak még van jövője - ellentétben Orbánnal.
Ez az a kérdés, amire senki nem tudja a választ, mert annyira sokrétű a téma.
Orbán eszméire nem vevők a többi tagállamban, viszont ő elég hasznos a németeknek a Fidesszel, mert egyedül ők jelentenek politikai stabilitást Magyarországon, fényesre nyalják a német cégek valagát és a fiatalok, akiket elüldöznek Magyarországról, azok nagyrészt Németországba és Ausztriába mennek. Így hát nem tetszik nekik, amit csinálnak a magyarok, de hasznos a számukra, ezért is kiszámíthatatlan a sztori kimenetele.
Amíg a béka feneke alatt tudja tartani béreket addig politikailag azt csinál amit akar.
A multinak olcsó munkaerő és magas profit kell. Ezért hozzák be számolatlanul a olcsó munkaerőt az unión kívülről.
Ha nem tudja kiszolgálni ezt az igényt akkor bukott. A többi már csak politikai körítés.
Orbán többek közt kiváló kapcsolatokat ápol az USA elnökével, Donald Trump-pal; az olasz miniszterelnök-helyettessel, Matteo Salvinivel; az izraeli miniszterelnökkel, Benjamin Netanjahuval; valamint a V4-es országok vezetőivel, stb.
A menekülügy ma egész Európa legégetőbb problémája: évek óta állandó téma Brüsszelben és sajnos még sokáig az is marad. A határok megvédése (pl. a kerítéssel) az egész kontines érdeke. Hogy mikor hallottad Orbánt vallásügyben megszólalni, azt nem tudom. Nyilván Európa keresztény gyökereire való hivatkozására gondolsz, amely benne van az EU alkotányában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!