Orbán Viktor politikájával/taktikájával kapcsolatban valaki?
Tehát, megkérdezem, mert itt mindent meg lehet, kérlek csak komolyak válaszoljanak. Nem vagyok otthon nagyon a politikában, de azzal én is tisztában vagyok, mi megy a tvben, a választásokon, stb...
Szóval. Hallottam valahol egy olyan megjegyzést, miszerint "Ha Orbán ezt folytatja, hogy össze veszik minden képviselővel és fontos emberrel, az ország issza meg a levét".
Mi lesz, ha ez bekövetkezik? Ha tényleg elegük lesz abból, hogy ennyi feltétele van? (Migránsok, határ, vallás)
Kérlek, tényleg csak "szakértő", hozzá értő, értékes válaszokat adjatok :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Ilyen kerdésben azt érdemes feltenni hogy orbánnak mi a fontosabb? A hatalom vagy a pénz? Egyértelműen a hatalom meghozzá bármi áron. Ezért a jelenlegi irany alapján ha komolyabb változás nélkül marad orbán hatalmon akkor a cél egyértelmű. Fokozódni fog az eu s pénzek lerablása a tartalék képzése miatt. Tovabbi államosítások várhatóak az mta után. Gyakorlatilag szabad préda lesz az összes ner en kívűli nagytőkés vállalkozás.És amikor elkezdik nagynehezen szankcionálni hogy megálljt parancsoljanak az őrületnek,akkor eu kilépés.
Ahogy én látom minden ide vezet. Ha ősszel az ellenzék sikeres lesz,akkor még jobban rá fog kapcsolni és teljes pusztításra fog törekedni.
Itt egy video amiben hallható a küldöttek harsány kacaja mikor orbán füllent egy nagyot, már jól ismerik.
És egy ilyen füllentős nevetség tárgyává vált ember Magyarország miniszterelnöke. Pffff
Csupa "szakértő"... :D
Milyen kár, hogy csak itt vannak többségben.
#3, #13-nak:
Nemcsak itt, hanem az EU-ban is!
A fidesz az, ami csak itt van "többségben"!
Megpróbálok másik linket, mert a 15-ben nem jól jelent meg:
9-es: Trump elnök kb. olyan jó kapcsolatban van Orbánnal, mint én veled.
Volt egy véleménycserénk, miközben azt sem tudom ki vagy?!
És nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!