Mi a probléma azzal, ha a burzsoáziának többet kell adózni?
"Te talán valami nagytőkés vagy,kedves 68%-os Momentumos aktivista?"
Nem, én csak szimplán királyhű. Momentumos sem igazán vagyok, pusztán a tényeket közlöm, ami úgy tűnik eléggé zavar.
"Volt egy 68%-os neoliberális válaszoló,aki Momentumos aktivista volt,azt hittem te vagy az"
Szerintem rám gondolsz, mert akkor is tényeket közöltem, na meg hergeltem, mert a kommunisták az emberek szórakoztatására vannak ma Magyarországon.
"Gazdag a családom de nem akarom, hogy többet adózzunk. Azt akarom, hogy még gazdagabbak legyünk!"
Neoliberális testvérem nagyon helyesen beszélsz. Mi Istenünk a pénz és a jó, ha sok van belőle. Kizsákmányolunk és ez marha jó, irigyel minket az Unió.
"Hát de mi meg azt akarjuk,hogy többet adózzatok.Mi vagyunk a dolgozó nép,rajtunk élősködtök."
Igen? A dolgozók akarják? Pontosan mennyien is vagytok Magyarországon, akik ezt akarják?
"Neoliberális testvérem nagyon helyesen beszélsz. Mi Istenünk a pénz és a jó, ha sok van belőle. Kizsákmányolunk és ez marha jó, irigyel minket az Unió."
Nem az Istenem a pénz abban a tekintetben amiben írtad. Őszintén nem tudom, hogy létezik e Isten vagy sem. Viszont szerintem nem az Istenem a pénz.
"Nem az Istenem a pénz abban a tekintetben amiben írtad. Őszintén nem tudom, hogy létezik e Isten vagy sem. Viszont szerintem nem az Istenem a pénz."
Ezt szomorúan hallom, akkor nélküled
Veszek egy házat, veszek egy dzsippet
Csettintek egyet és az enyém lesz minden
Szórom a pénzt, mint a szemetet
Lazulok a k*rvákkal éppen eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!