Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a probléma azzal, ha a...

Mi a probléma azzal, ha a burzsoáziának többet kell adózni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 27. 21:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
66%

"Te talán valami nagytőkés vagy,kedves 68%-os Momentumos aktivista?"

Nem, én csak szimplán királyhű. Momentumos sem igazán vagyok, pusztán a tényeket közlöm, ami úgy tűnik eléggé zavar.

2019. júl. 27. 23:08
 12/41 anonim ***** válasza:
42%
Az MSZP ilyen kormány volt, de az emberek újat akartak. A mostani kormány olyan, hogyha a lopásodra kifizeted a 10% adót, már legális is a vagyon. Kell ennél jobb kormány.
2019. júl. 27. 23:16
 13/41 A kérdező kommentje:
Volt egy 68%-os neoliberális válaszoló,aki Momentumos aktivista volt,azt hittem te vagy az
2019. júl. 27. 23:27
 14/41 anonim ***** válasza:
24%

"Volt egy 68%-os neoliberális válaszoló,aki Momentumos aktivista volt,azt hittem te vagy az"

Szerintem rám gondolsz, mert akkor is tényeket közöltem, na meg hergeltem, mert a kommunisták az emberek szórakoztatására vannak ma Magyarországon.

2019. júl. 27. 23:38
 15/41 anonim ***** válasza:
24%
Gazdag a családom de nem akarom, hogy többet adózzunk. Azt akarom, hogy még gazdagabbak legyünk!
2019. júl. 27. 23:41
 16/41 anonim ***** válasza:
66%

"Gazdag a családom de nem akarom, hogy többet adózzunk. Azt akarom, hogy még gazdagabbak legyünk!"

Neoliberális testvérem nagyon helyesen beszélsz. Mi Istenünk a pénz és a jó, ha sok van belőle. Kizsákmányolunk és ez marha jó, irigyel minket az Unió.

2019. júl. 27. 23:46
 17/41 A kérdező kommentje:
Hát de mi meg azt akarjuk,hogy többet adózzatok.Mi vagyunk a dolgozó nép,rajtunk élősködtök.
2019. júl. 27. 23:55
 18/41 anonim ***** válasza:
24%

"Hát de mi meg azt akarjuk,hogy többet adózzatok.Mi vagyunk a dolgozó nép,rajtunk élősködtök."

Igen? A dolgozók akarják? Pontosan mennyien is vagytok Magyarországon, akik ezt akarják?

2019. júl. 28. 00:04
 19/41 anonim ***** válasza:
54%

"Neoliberális testvérem nagyon helyesen beszélsz. Mi Istenünk a pénz és a jó, ha sok van belőle. Kizsákmányolunk és ez marha jó, irigyel minket az Unió."

Nem az Istenem a pénz abban a tekintetben amiben írtad. Őszintén nem tudom, hogy létezik e Isten vagy sem. Viszont szerintem nem az Istenem a pénz.

2019. júl. 28. 00:04
 20/41 anonim ***** válasza:
54%

"Nem az Istenem a pénz abban a tekintetben amiben írtad. Őszintén nem tudom, hogy létezik e Isten vagy sem. Viszont szerintem nem az Istenem a pénz."

Ezt szomorúan hallom, akkor nélküled

Veszek egy házat, veszek egy dzsippet

Csettintek egyet és az enyém lesz minden

Szórom a pénzt, mint a szemetet

Lazulok a k*rvákkal éppen eleget

2019. júl. 28. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!