A fiatalok miért nem akarnak CSOK-ot és babaváró hitelt felvenni lakás vásárlásra? Inkább halogatják, vagy lemondanak a gyerekvállalásról
A mai fiatalok képesek inkább 30-40-50 éves korukig halogatni a gyerekvállalást, vagy akár teljesen lemondani róla, minthogy hitellel mocskolják be a kezüket. Ha rajtuk múlna kihalna a magyarság. Ki is fog. Soha nem született relatíve ilyen kevés gyerek mint az elmúlt fél évben. Valamint az új babaváró hitelt is nagyon kevesen vették fel a várhoz képest. Miközben egyre több az öreg és egyre többen halnak meg.
Mi lesz így a magyarsággal? Ki fogunk halni, vagy bele fogunk olvasni a Nyugati társadalmakba?
# 18/20
Írorcágba pár év alatt lehet saját lakást meg kocsit venni? Nagyon jók ezek a kecskeír fizetések akkor. Induljon Mindenki szerintem.
Nem érdemes összehasonlítani azzal,hogy hol mennyiért lehet lakást venni.
A lényeg azon van,hogy a lakásbérlés sehol nyugaton nem kerül a fizetések arányában annyiba,mint nálunk,mert szabályozva vannak.
Nálunk meg direkt tömik pénzzel a gazdagokat,hogy még drágábban tudják kiadni a lakásaikat,az már mellékes,hogy másoknak ezért milyen körülmények között kell élnie.
Nálunk lassan egy albérlet az átlagbért súrolja.
Németországban 2500 euro az átlagbér,és mennyi az albérlet?
Egy 1-2 szobás lakás biztosan nem 2500 euro,ami elvisz egy teljes fizetést.
Miért nem vártok vele addig, amíg meg nem lesz az a tiszta 3 évnyi biztosított idő ami kell?
Ha tényleg sok munkaváltása volt és emiatt van így, akkor nyilván nem ebben az évben jött össze mind a 35 nap. Akkor csak annyi időt kell várnotok a kérelem beadásáig, amíg letelik az az idő ami érinti ezt az 5 napot.
19:28 vagyok
Már közbe olvasgattam neten, a férj is jó, nekem van 9 év tisztán, ki is kértem a TB igazolást, de ez nagyon át gondolandó, ha 5 év alatt nem lesz még egy gyerek akkor az állami támogatást az 5 év leteltével egyösszegben kell vissza fizetni... A csok ot sem érdemes felvenni, mert azzal meg el kell köteleződni 10 évre, és közös tulajdonba kell vásárolni az ingatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!