A fiatalok miért nem akarnak CSOK-ot és babaváró hitelt felvenni lakás vásárlásra? Inkább halogatják, vagy lemondanak a gyerekvállalásról
Figyelt kérdés
A mai fiatalok képesek inkább 30-40-50 éves korukig halogatni a gyerekvállalást, vagy akár teljesen lemondani róla, minthogy hitellel mocskolják be a kezüket. Ha rajtuk múlna kihalna a magyarság. Ki is fog. Soha nem született relatíve ilyen kevés gyerek mint az elmúlt fél évben. Valamint az új babaváró hitelt is nagyon kevesen vették fel a várhoz képest. Miközben egyre több az öreg és egyre többen halnak meg.
Mi lesz így a magyarsággal? Ki fogunk halni, vagy bele fogunk olvasni a Nyugati társadalmakba?
2019. júl. 26. 16:49
11/25 anonim válasza:
Nekem van életem, amivel simán le tudom kötni magam. Minek kellene ehhez gyereket vállalnom?
12/25 anonim válasza:
A Soros tervet hajtják végre, remélem a fideszesek megállítják őket.
13/25 anonim válasza:
22 éves vagyok, és Magyarországon tuti nem lesz gyerekem, max a "hanyatló" nyugaton.
14/25 anonim válasza:
Talán,mert nem kívánják egy szociáldarwinista közegben felnevelni a gyereküket.
15/25 anonim válasza:
Én be fogok. A ti nyomorotokat meg majd nézem a tv-n keresztül.
16/25 anonim válasza:
Ez a kérdés nyîlvàn nem komoly, de javíts ki ha mégis és akkor válaszolok miért nem.
17/25 anonim válasza:
Jaj de jó. Felveszem a csókot, meg a babusvárót, és a minimálbérből törlesztem a hitelt, meg nevelem a három gyereket nem? Ezért nem veszik halomra a csókot.
18/25 anonim válasza:
Olyan jaú, hogy elüldözött az országból ezzel a 140 ezres bérekkel, mert így írországban azóta van egy saját lakásom egy kocsim és 2 gyerekem...
19/25 anonim válasza:
Felénk havi 140 már jó fizetésnek számít sőt, már gazdagnak az itt élő emberek között, sok diplomás is ez alatt keres még, nem csak szakmunkások, igaz az emberek vegetálnak. Szolnok.
20/25 anonim válasza:
Mire 100-140 ezres éhbérből magunkat se tudjuk eltartani, nem hogy gyereket, ja megsúgom itt keleten az emberek jó ha 140-et keresnek.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!