Miért van az a kettősség, hogy Magyarország egy ateista, de ugyanakkor erősen konzervativ ország?
A vallást csak nagyon kevesen gyakorolják (inkább idősek), a túlnyomó többség nem vallásos. Európában a legateistább országok közé tartozunk.
Mégis a többség (fiatalok többsége is) ellenzi a melegek házasságát, örökbefogadását, a drog-liberalizációt, a gender elméletet, a feminizmust, a külföldiek ide költözését,stb...
Ez ellentétes a nemzetközi trendekkel- Európában (meg máshol is) általában minél ateistább egy ország, annál liberálisabb.
Nem ateista ország Magyarország. Keresztény alapokon nyugszik a gondolkodásunk, hallgass meg egy pár előadást, hogy mit jelent ez. Van a jutyubon is róla.
Egyébként konzervatívok is vagyunk hála istennek (ugye, megint isten), ennek köszönhetően kevéssé hatol be életünkbe a liberalista fertő!
Én is begyepesedett konzervatív vagyok, mert számomra:
- házasság egy férfi+egy nő
- család: apa+anya+gyerekek
- a férfi férfi legyen, a nő pedig nő
- igyekszem a régi tradíciókat ápolni
Jah, és elutasítom a multikulturalizmust, szerintem Európa fehér, ázsia sárga, afrika pedig fekete. Taszítanak a multikulti városok (pl Amszterdam, Bécs, Berlin stb).
Jah, és ellenzem a gyorskajának nevezett moslékot is.
Ennyi a gond velem. :)
41% szerencsére nem te döntöd el,hogy mi a család.
Ha rajtatok múlt volna az emberiség a fáról sem jött volna le.
A fejlett civilizáció a liberalizmuson alapszik,az emberi jogokon,azon,hogy az ember kiemelkedett az állatvilágból,és a tudatlan középkori gondolkodásból,ahol démonokban hittek meg imádkozással gyógyítottak.
Persze neked fáj,hogy egyre több ember él jogbiztonságban és nem zsákmányolhat ki mindent a konzervatív,heteró,sokgyerekes keresztény ember,mindenki mást eltaposva.
Az a bajod,hogy megvédhetik magukat a hozzád hasonlóktól,mert ti az elnyomásban,diktatúrában hisztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!