Miért van az a kettősség, hogy Magyarország egy ateista, de ugyanakkor erősen konzervativ ország?
A vallást csak nagyon kevesen gyakorolják (inkább idősek), a túlnyomó többség nem vallásos. Európában a legateistább országok közé tartozunk.
Mégis a többség (fiatalok többsége is) ellenzi a melegek házasságát, örökbefogadását, a drog-liberalizációt, a gender elméletet, a feminizmust, a külföldiek ide költözését,stb...
Ez ellentétes a nemzetközi trendekkel- Európában (meg máshol is) általában minél ateistább egy ország, annál liberálisabb.
"Mégis a többség (fiatalok többsége is) ellenzi a melegek házasságát, örökbefogadását, a drog-liberalizációt, a gender elméletet, a feminizmust, a külföldiek ide költözését,stb..."
És? A szocializmusban is ellenezték ezeket, mégsem voltak vallásosak a komcsik.
Nem a vallás itt a lényeg, hanem a bigottság és a begyepesedettség.
Én ateista fiatal vagyok és nagyon konzervatív. Én azért ellenzem, mert szerintem az emberiség fénykora a 80-as évek volt, Magyarországon is olyan 1985-2004 volt szerintem a legjobb kor, tehát a korabeli értékrendet preferálom.
A Szovjetunió is ateista volt mellette meg konzervatív is.
A melegjogokat, feminizmust, transzikat is ellenzem, mert hozzájárulnak Európa elöregedésehez és a bevándorláshoz.
Az én ideális Európámban gyerekzsivajtól hangos az utca, fehér emberek élnek migránsok helyett és nincs iszlám.
Azért a Kádár-rendszerben még elég durván vallásosak voltak az emberek a mai állapotokhoz képest, főleg vidéken.
# 2/5 Fiatal mi? 40-50 lehetsz, de pont olyan vagy mint a 80 éves álkeresztény begyepesedett fideszesek, akiknek az a magyar kúltúra hogy pancsolt pálinka reggelire, disznaú vágás, meg egy adag xenofóbia. Gyerekzsivaj mi? Szerintem kussoljanak.
Mi közöd hozzá pl hogy mások mit csinálnak? Szánalmas kis proli.
"az a magyar kúltúra hogy pancsolt pálinka reggelire, disznaú vágás, meg egy adag xenofóbia."
Az a baj, hogy kb. tényleg ez a magyar kultúra.
7-es huszonéves vagyok és igen sokkal jobb a disznóvágás meg a pálinka, mint a fű és a vegánság. A gyerekgyűlöleted tipikus, amerikai sjw-ktől ered.
Nemrég is házibulit tartottunk amin Zoltán Erika és hasonlók szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!