Szerintetek kik a legjobb nők a parlamentben?
Figyelt kérdés
Vagy ki, ha csak egy van. ciszheteró nők esetleg férfiakat is írhatnak. Én biszex vagyok. Szerintem a legjobb csávó Ungár Péter, és a legjobb nő Donáth Anna (mondjuk nem tudom h ő képviselő e)
Most mindenféle politikai nézettől függetlenül kérdezem ezt, csak és kizárólag a külsőt nézve. Nem nagyon ismerem sajnos a képviselőket, csak azokat látom akik sokat vannak a képernyőn, és érdekelne, hogy vannak e még jó nők, és pasik, akiket írtam azokon kívül közpénzen.
2019. júl. 21. 16:44
2/19 A kérdező kommentje:
Valós személyeket plíz.
2019. júl. 21. 16:51
3/19 anonim válasza:
Sokszor volt már feltéve ez a kérdés.Még mindig Demeter Márta.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de azért a többieket megkérném hogy komolyan válaszoljanak, és ne trollkodják szét a kérdést.
2019. júl. 21. 16:55
6/19 anonim válasza:
Bobrev Klára és mivel biszex vagy, ott van Gyurcsány Ferenc is. Támogatják a biszexeket, lehet, hogy be is tudnál férkőzni a hálószobájukba! Ne feledd, a korral rengeteg tapasztalat is jár!
7/19 anonim válasza:
Melyik parlamentben? Peti a magyarban, Anna pedig az európaiban csücüsl.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Orbán viktor sajnos valós személy (1.vagyok)
10/19 anonim válasza:
Én a buta parasztasszonyokra indulok be tehát Novák Katika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!