Szerintetek kik a legjobb nők a parlamentben?
Vagy ki, ha csak egy van. ciszheteró nők esetleg férfiakat is írhatnak. Én biszex vagyok. Szerintem a legjobb csávó Ungár Péter, és a legjobb nő Donáth Anna (mondjuk nem tudom h ő képviselő e)
Most mindenféle politikai nézettől függetlenül kérdezem ezt, csak és kizárólag a külsőt nézve. Nem nagyon ismerem sajnos a képviselőket, csak azokat látom akik sokat vannak a képernyőn, és érdekelne, hogy vannak e még jó nők, és pasik, akiket írtam azokon kívül közpénzen.
Mondjuk Ungár Petránál még esélyed is lehet :D
KunhalmI Ágnes szerintem jó nő. Kár, hogy nagyon buta.
Fú szerintem a Kunhalmi nagyon nem az. Vagy lehet hogy csak a stílusa csúfítja el nemtudom. Meg az, hogy legalább 20 évvel öregebbnek tippelném. Hihetetlenül meglepődtem amikor megnéztem h még csak 36 éves.
De közben eszembe jutott még Gulyás Gergely. Arcra nagyon jó, csak kicsit kövér. Meg a Lázár is egész jó.
Viszont jó nő nincs a parlamentben. Ezt látom. Csak az Anna mondjuk ő meg Európában van, de sztem Európában is ő az egyetlen jó nő.
Az EP parlamentben a képviselők fele nő, úgyhogy azokat nem sorolom fel.
A magyar parlamentben pedig van sorrendben:
Demeter Márta
Bősz Anett
Dúró Dóra
Potocskáné Kőrösi Anita
Juhász Hajnalka
Szabó Tünde
Kunhalmi Ágnes
Szabó Tímea
Szél Bernadett
Novák Katalin
Czunyiné Bertalan Judit
Selmeczi Gabriella
Bartos Mónika
Csöbör Katalin
Vadai Ágnes
Dunai Mónika
Bangóné Borbély Ildikó
Schmuck Erzsébet
Mátrai Márta
Kállai Mária
Gurmai Zita
Hohn Krisztina
Molnár Ágnes
A legutolsókat elég nehéz volt sorba rendezni, mert azért az elvárható lenne, hogy legalább hasonlítsanak egy nőre (emberi lényre), dehát ma már mindenki annak vallja magát, aminek akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!