A migránsok miért nem tartsák be a tövényeket?
Eddig tudtam elolvasni, nem vagyok kíváncsi a további marhaságaidra!!!
"Tehát azok a migráncsok, akik tiszteletben tartják a törvényeket (tehát a tranzitzónában dekkolnak), nem bánnak velük állat módjára. Ja, de..."
Megirigyelnéd hogy milyen ellátást kapnak ott, szeretet árad a tranzit zónákból. Valószínűleg a többségük vissza lesz küldve. Ha tetszik ha nem bűnözőkről van szó, akik már azzal is megsértették a törvényt, hogy illegálisan akarták átlépni a határt. A hazájukba segítünk nekik, a kormány keresztény nem pedig idegengyűlölő. Segít nekik az ottani életben, és sokkal olcsóbb ez a verzió is minthogy idehozzuk őket. A problémát.
"Egyébként az interneten demokrácia van nem de? Az én véleményem is meg kell hallgatni, hogy lehessen a kettő oldal között rendes párbeszéd! Mert ez miattatok nincs vegyétek tudomásul!!!"
Csakhogy te nem akarsz párbeszédet. Mindegy, hogy mi mit írunk, csak azt a választ tudod adni, hogy minden migráns a sátán gyermeke, de megalapozni nem sikerült, míg mi azért megpróbáljuk cáfolni az általad leírtakat, vagy próbálunk egy kicsit kimozdítani a nézőpontodból. Láthatod, mi is egyetértünk veled, bizonyos szinten (tehát hogy van olyan migráns/bevándorló/akárki, aki valóban úgy viselkedik, ahogy leírod, viszont azt is, hogy ebből nem szabad általánosítani), de nálad ugyanaz a lemez forog állandóan. Egyébként ezt hívják propagandának; nekem van igazam, mindenki más hazudik, és ezt még 1000x. Arról nem is beszélve, hogy ugyan te papolsz a tiszteletről, aztán mégsem adod meg többszöri felhívás után sem, mivel te nem vagy hajlandó megadni a tiszteletet olyanoknak, akik nincsenek a véleményeden.
"Megirigyelnéd hogy milyen ellátást kapnak ott, szeretet árad a tranzit zónákból."
Igen... Szerinted... Meg Orbán szerint... Nem véletlenül mondtam azt, hogy úgy bánnak velük, mint a laborpatkányokkal...
"Ha tetszik ha nem bűnözőkről van szó, akik már azzal is megsértették a törvényt, hogy illegálisan akarták átlépni a határt."
Tehát ha valaki nem csinál semmit, csak gondol rá, már akkor is bűnöző... Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Vagyis ha én csak egy gondolatkísérletet teszek, hogy berontok a Nemzeti Múzeumba, lemészárlok mindenkit, majd kifosztom, akkor máris megyek a börtönbe vagy a zárt osztályra?
Legalább minimálisan fontolnád meg, mielőtt valamit leírsz..
Sőt; akik a tranzitzónában vannak, pont, hogy nem illegálisan lépték át a határt, elvégre már rég Németországban lennének, vagy ahova akartak menni, nem hónapok óta csücsülnének egy helyben minimális sansszal, hogy folytathatják az útjukat... Na, belőlük fog majd illegális határátlépő válni, mivel már nem bíznak a magyar törvényekben, a magyar segítségben; kvázi "megvadítja" őket.
"A hazájukba segítünk nekik, a kormány keresztény nem pedig idegengyűlölő."
Pontosan mivel is segítünk ott? És ha nem "idegengyűlölő", akkor miért folyik még a csapból is, hogy mindenki terrorista?
"Segít nekik az ottani életben, és sokkal olcsóbb ez a verzió is minthogy idehozzuk őket. A problémát."
Erre írtam azt (ha lett volna türelmed elolvasni), hogy akkor miért nem azelőtt orvosolták helyben a problémát, mielőtt a "migránsáradat" megindult volna? Hogy-hogy hirtelen mindenki ilyen okos lett, eddig meg még csak nem is foglalkoztak érdemben a problémákkal?
„Nekek a nők alsóbb rendű fajnak számítanak.”
Aha. Azért akasztják fel azt a férfit, aki megerőszakol egy nőt. Oriana Fallaci több megnyilvánulása fajgyűlölő volt. Mégis a Haszontalan nem című riportsorozatában (amelyet a nők helyzetéről írt a nagyvilágban), a muzulmán világgal kapcsolatban ezt írj: A nők formális tisztelete tökéletes.
A hóhér naponta gyakorolja magát egy gerincet szimbolizáló fa lapon. Ha egy férfi tiszteletlenül szól egy nőhöz, akkor a gerinc egy megfelelő pontjára mért ütéssel nemzőképtelenné teszik.
"Igenis általánosítok mert bizony a 70-80 százalékuk sajnos ilyen és ezen nem is tudok változtatni."
Honnan tudod? Felmérést végeztél közöttük vagy csak a hasadra ütöttél?
Amúgy te magyar létedre nem voltál képes megtanulni helyesen írni és fogalmazni de elvárod ezt külföldiektől? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!