Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A migránsok miért nem tartsák...

A migránsok miért nem tartsák be a tövényeket?

Figyelt kérdés
Aki átmegy a határ tulsó végébe, akkor megdöbbentő dolgokat tapasztal. Persze amint vissza jön már el is felejti. Ha valaki menekültként érkezik és tovább szeretne menni, akkor abban az országban egyfajta vendég ameddig ott tartózkodik. Köteles az ország törvényeit betartani, különösen azért mert már úgy is bűncselekményt követett el hogy illegálisan lépte át a határt. Kötelessége lenne tiszteletben tartani mások kultúráját. Erre fel ők mit tesznek? Hát nem levizelik a keresztet? Alsóbb rendű fajként kezelik az ottélőket. Különösebben a nőket, mert kitrútják őket a sorból. A közlekedési szabályokat sem tartsák tiszteletben, mert a keskeny utcákon nemhogy a járdán mennének, hanem az út közepén hogy se a piciklisek se a kocsik ne tudjanak elmenni. Meddig lehet az ilyen állapotot elviselni? Mikor lesz vége ennek a folyamatos migráns jövésnek? Valahogy egyszer kevesen egyszer sokan vannak mi miatt? Bocsánat hogy ilyen kérdéseket teszek fel csak nem értem az egész helyzetet.

2019. júl. 20. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem Románia felé mennek, teljesen más irányba.
2019. júl. 21. 00:25
 22/65 anonim ***** válasza:
Nem jött be a mai adag migráncsokkal való riogatásod, öröm nézni ahogy széttrollkodák :D
2019. júl. 21. 01:25
 23/65 A kérdező kommentje:
Majd ha én is ezt teszem más kérdéssel! :D
2019. júl. 21. 07:44
 24/65 Micimacko67 ***** válasza:
Ezzel legyen meg a napi örömöd...
2019. júl. 21. 08:15
 25/65 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látom, te nem kérdezel, hanem provokálsz.

Azt ügye tudod, hogy az interneten demokrácia van, és itt mindenki tegeződik, mindenkivel. Ez egyetemes kultúra része mindenhol, ahol van internet.

Kifogásolod, hogy veled foglalkozom, de hát te prüszkölsz másokra, amikor sem helyesen írni, fogalmazni nem tudsz az anyanyelveden, sem a minimális tiszteletet nem adod meg a magázódással.

De íme, végül is válaszolok a kérdésedre is.

Azért mert Soros György így akarja. Pont.

Nem, nem ez az igazi!

Kb. vagyunk 7,5 milliárdan a földön, abból kb. 6 milliárd nyomorban él. Ha a nagypolitika úgy kívánjak, könnyű őket a gazdagok ellen fordítani. Vagy jobb életet ígérni máshol (lásd. anno a magyar cigányok Kanadába csalása), vagy harcra biztatni őket.

Hogy a mostani áradatot kik, mik indították el, s hogy Sorosnak erre mekkora hatása van nem tudom. Azt is kétlem, hogy Izrael érdeke lenne.

A nagyhatalmaknak (USA, Oroszország, Kína) nem érdekük egy erős Európa. Az Unió arra jött létre, hogy a szuperhatalom legyen, kicsit olyan, mint az Egyesült államok.

Elképzelhető, hogy ezt akarják gátolni azok, akik ide édeskedik, vagy küldik az embereket.

Ne dőlj be a propagandának! A valódi menekült, aki az életét félti nem jön el ilyen messzire. A háború elöl menekülni elég lehet egy békés szomszéd országba.

Bár a magyarok is menekültek a háború alatt Amerikába (USA, Argentína stb.), de nem volt biztonságos európai szomszéd.

Akik gazdasági megfontolásból jönnek, azok nem is a csórók, azoknak a szomszéd faluig sincs pénzük. Inkább olyanok érkeznek, akiknek van valami tőkéjük, de sokkal jobb életet ígértek és ígérnek nekik. Sokkal jobbat és könnyebbet.

Arról a bepalizók nem beszélnek, hogy ez egy teljesen más világ, nincs elég munka a helyi embereknek sem (lásd pl. munkaidő csökkentése, hogy ne legyen sok munkanélküli), hogy idegennek fogják tekinteni még évtizedek múlva is.

Ezekkel csak ide érkezve szembesülnek.

Rengeteg pénzt kifizettek. Mindent eladtak otthon, felégettek maguk mögött mindent, mert csak így tudnak ide jutni.

Itt meg jogból és/vagy szögesdrótból álló kerítésbe ütköznek, táborba akarják őket zárni. Akik be is jutnak, nem gyakorolhatják szabadon hitüket, nem befogadó a környezet, nyoma sincs annak, hogy a jómódúak életét élhetik. Gazemberek ezzel az ígérettel fosztották ki őket.

Ám még így is minimális azoknak a száma, akik bűnözővé válnak, nőket erőszakolnak, rabolnak, ölnek.

Sétálj végig mondjuk egy hétvégén Bécsben, a szigeten.

A Duna-parton végig piknikező családok kilométer hosszan.

A harmaduk kb. muzulmán. Ezt onnan látod, hogy a nőkön fejkendő van, a férfiak kezében nem tartanak sört. Semmi mást nem tapasztalhatsz. A gyerekek együtt játszanak, bármifélék is.

A migránsok többsége inkább elkeseredett, mint megvadult állat.

Ez az én meglátásom.

2019. júl. 21. 08:32
 26/65 A kérdező kommentje:

"Úgy látom, te nem kérdezel, hanem provokálsz."

Nem az a provokálás amit én csinálok. Hanem hogy feltettem egy kultúrált kérdést ami a TAPASZTALATAIMON alapiszik, erre nem kapok rá érdemi választ.

"Azt ügye tudod, hogy az interneten demokrácia van, és itt mindenki tegeződik, mindenkivel. Ez egyetemes kultúra része mindenhol, ahol van internet."

Én nem fogok csak a kedvükért tegeződni, és önöknek csak addig van demokrácia, még amgukkal értenek egyett. De nem csak maguknak van véleménye hanem annak a többségnek is aki a Fideszre szavaz!

"Kifogásolod, hogy veled foglalkozom, de hát te prüszkölsz másokra, amikor sem helyesen írni, fogalmazni nem tudsz az anyanyelveden, sem a minimális tiszteletet nem adod meg a magázódással."

Látom a kritizálás megy. Én csak gyorsan leírtam egy kultúrált kérdést, amire kulturált válaszokat szeretnék. Én senkit nem bántottam meg a kérdésemmel, ellentétben a válaszolók provokáltak. Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten is.

"De íme, végül is válaszolok a kérdésedre is."

Na nézzük!

"Azért mert Soros György így akarja. Pont."

Világos.

"Nem, nem ez az igazi!"

Rendben.

"Kb. vagyunk 7,5 milliárdan a földön, abból kb. 6 milliárd nyomorban él. Ha a nagypolitika úgy kívánjak, könnyű őket a gazdagok ellen fordítani. Vagy jobb életet ígérni máshol (lásd. anno a magyar cigányok Kanadába csalása), vagy harcra biztatni őket."

Igen nyilván azért jönnek mert nyomorban élnek, és sokan veszélyben is vannak. De ők akkor is itt csak sima vendégek, és erre a viselkedésre senki sem jogosította fel őket. Ami most itt megy, az ahelyett hogy valódi segítséget nyujtanánk nekik a hazájukba, inkább ide hozzuk a probléma gyökerét. Csak ezzel azt érjük el, hogy kiszolgáltatjuk az Európai kultúrát másoknak.

"Hogy a mostani áradatot kik, mik indították el, s hogy Sorosnak erre mekkora hatása van nem tudom. Azt is kétlem, hogy Izrael érdeke lenne."

Sokan ezzel keresnek. Például Soros György is. Őket csak az érdekli hogy keressenek rajtuk, és hogy legyen elég munkás a gyárjaikba. Csak ők nem azért jöttek hogy dollgozzanak, meg hogy alkalmazkodjanak az itteni kultúrához. A hatalom és a pénz miatt veszélybe sodorják Európát.

"A nagyhatalmaknak (USA, Oroszország, Kína) nem érdekük egy erős Európa. Az Unió arra jött létre, hogy a szuperhatalom legyen, kicsit olyan, mint az Egyesült államok."

Nem az Egyesült Államok más, és Európa megint más.

"Elképzelhető, hogy ezt akarják gátolni azok, akik ide édeskedik, vagy küldik az embereket."

Ne zavarja meg hogy Amerikában is van migráns válság.

"Ne dőlj be a propagandának! A valódi menekült, aki az életét félti nem jön el ilyen messzire. A háború elöl menekülni elég lehet egy békés szomszéd országba."

Nem dőlök én be semmilyen propagandának.

"Bár a magyarok is menekültek a háború alatt Amerikába (USA, Argentína stb.), de nem volt biztonságos európai szomszéd."

Meg ne feledje el azt se, hogy a magyarok tiszteletben tartották az ottani kultúrát.

"Akik gazdasági megfontolásból jönnek, azok nem is a csórók, azoknak a szomszéd faluig sincs pénzük. Inkább olyanok érkeznek, akiknek van valami tőkéjük, de sokkal jobb életet ígértek és ígérnek nekik. Sokkal jobbat és könnyebbet."

Az illegális migránsoknak ingyen pénzt igértek, meg ingyen lakhatást. Ezért is nem dolgoznak, így valóban könnyebb is lehet nekik. Csak az egészet az Európai emberek szívják meg.

"Arról a bepalizók nem beszélnek, hogy ez egy teljesen más világ, nincs elég munka a helyi embereknek sem (lásd pl. munkaidő csökkentése, hogy ne legyen sok munkanélküli), hogy idegennek fogják tekinteni még évtizedek múlva is."

Megszívták.

"Ezekkel csak ide érkezve szembesülnek."

Igen.

"Rengeteg pénzt kifizettek. Mindent eladtak otthon, felégettek maguk mögött mindent, mert csak így tudnak ide jutni."

El se kellett volna indulni.

"Itt meg jogból és/vagy szögesdrótból álló kerítésbe ütköznek, táborba akarják őket zárni. Akik be is jutnak, nem gyakorolhatják szabadon hitüket, nem befogadó a környezet, nyoma sincs annak, hogy a jómódúak életét élhetik. Gazemberek ezzel az ígérettel fosztották ki őket."

Maradtak volna otthon, és nem jöttek volna erre. Ők se tartsák tiszteletben az én kultúrám az én hitem az illegális migránsok.

"Ám még így is minimális azoknak a száma, akik bűnözővé válnak, nőket erőszakolnak, rabolnak, ölnek."

Minimálisan magas a statisztikák szerint.

"Sétálj végig mondjuk egy hétvégén Bécsben, a szigeten."

Sétálj végig a migráns zónákon éjszaka.

"A Duna-parton végig piknikező családok kilométer hosszan."

Megnézném őket este. Ezeket a "békés" piknikezőket.

"A harmaduk kb. muzulmán. Ezt onnan látod, hogy a nőkön fejkendő van, a férfiak kezében nem tartanak sört. Semmi mást nem tapasztalhatsz. A gyerekek együtt játszanak, bármifélék is."

Igen és nől miattuk a bűncselekmények száma is. Nem tisztességre tanítsák ezeket a gyerekeket, ha vannak keresztény vallási szimbolumok, például kereszt valaki nyakán akkor ha lehetőségük van rá belékötnek. Menyél ki este közéjük, vagy ott ahol nincs akkora tömeg.

"A migránsok többsége inkább elkeseredett, mint megvadult állat."

Az interneten terjedő videók, ahol tanárral erőszakosmodnak, meg megrohamozzák a rendőröket mert elmerte lopás miatt vinni az egyik társukat stb... Magam is tapasztaltam őket még csak közlekedni sem tudnak rendesen, a nőket meg kitúrják a sorból.

"Ez az én meglátásom."

Eléggé téves. Ingyenélő bűnöző a többsége.

2019. júl. 21. 10:54
 27/65 anonim ***** válasza:
De azt is vedd hozzá, hogy a kinenekülő magyarokkal sem úgy bántak, mint a laborpatkányokkal; ha nem veszik őket emberszámba, miért is kellene ember módjára viselkedniük? Sőt; ha kulturáltan viselkednének, csak még jobban megaláznák őket, pont azért, mert ha nem mernek például lázadni, akkor még nagyobb hatalmat éreznének a kezükben a „feletteseik”. Ha viszont látják, hogy -akár- még az életüket is képesek lennének feláldozni azért, hogy a többieknek jó legyen, akkor már a „hatalom” is máshogyan áll a kérdéshez.
2019. júl. 21. 11:12
 28/65 anonim ***** válasza:

A sajtóban megjelenő adatokban hol van arról adat, amely szerint a Hiteler bácsi szerint is tiszta fajú árja emberek hány erőszakos bűncselekményt követnek el.

Én változatlanul sértésként értékelem a magázódást. Miért vagy bunkó?

Statisztika:

– Petike, szereted Ilonka nénit?

– Nem.

– Miért nem?

– Megbuktatott matekból.

Kedves nézőink! A megkérdezettek 100% utálja Ilonka nénit. Igaz, csak Petikét kérdezték, mindenki más szereti, de ez nem lények.

„Az igazat mond, ne csak a valódit!” – írja az egyik költőnk.

„Költő hazudj, de rajt' ne fogjanak” - így a másik.

A madárinfluenzával is jöttek, hogy mennyien meghalnak. Igaz. De az is, hogy a „szokásos, sima” influenzában sokkal többen elmennek minden télen.

Na így van ez a migráncsokkal is.

Ha egy megerőszakol egy nőt, címlapos hír. Ha egy született német/francia/olasz/magyar teszi ugyanezt, bele sem kerül az újságokba.

2019. júl. 21. 11:21
 29/65 anonim ***** válasza:

Elárulom, hogy a magyarok körében is elterjedt, hogy a szűk utca közepén közlekednek gyalog és hiába megyek mögöttük autóval, meg sem fordul a fejükben, hogy létezik járda is. Szóval ez nem a migránsok sajátossága.

Lehet hogy te láttál keresztet levizelő muszlimokat, de az még mindig 1-2 a több ezerből. A magyarok körében is van, aki ennyire nem tiszteli a vallást, csak tőlük valamiért nem ilyen feltűnő.

Azt kifejthetnéd bővebben, hogy mit jelent, hogy a nőket "kitrútják" a sorból.

2019. júl. 21. 11:26
 30/65 A kérdező kommentje:

"De azt is vedd hozzá, hogy a kinenekülő magyarokkal sem úgy bántak, mint a laborpatkányokkal;"

De a szabályokat is tiszteletben tartották, a rendőrökkel is tisztelettel bántak. Ha az ország szabályait betartották volna, akkor más fogadtatásba részesültek volna.

"ha nem veszik őket emberszámba, miért is kellene ember módjára viselkedniük?"

Annak megvan az oka hogy miért nem veszik őket annak. Mindenkinek megvan a rendje és módja. Amit ők csinálnak, ahogyan ők viszonyulnak hozzánk az gyalázat.

Sőt; ha kulturáltan viselkednének, csak még jobban megaláznák őket, pont azért, mert ha nem mernek például lázadni, akkor még nagyobb hatalmat éreznének a kezükben a „feletteseik”. Ha viszont látják, hogy -akár- még az életüket is képesek lennének feláldozni azért, hogy a többieknek jó legyen, akkor már a „hatalom” is máshogyan áll a kérdéshez."

Nem kellett volna idehizni őket, hanem ott kell segíteni őket, ahol a probléma van. Hogy képzelik azt, hogy ide beturakodnak, és hogy képzelik azt, hogy lenézik az itt élő embereket, és nem tartsák be a törvényeket?!

2019. júl. 21. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!