A migránsok miért nem tartsák be a tövényeket?
hol van arról adat, amely szerint a Hiteler bácsi szerint is tiszta fajú árja emberek hány erőszakos bűncselekményt követnek el."
Hát kevesebb volt a bűncselekmények száma a migránsok nélkülül.
"Elárulom, hogy a magyarok körében is elterjedt, hogy a szűk utca közepén közlekednek gyalog és hiába megyek mögöttük autóval, meg sem fordul a fejükben, hogy létezik járda is. Szóval ez nem a migránsok sajátossága."
Igen csak ezek mind-mind ezt csinálják, és egyik sem hajlandó félre menni. De ezt is csak egy példaként hoztam fel, mert többek között ezeket a szabályokat sem tartsák be. Egyiket sem.
"Lehet hogy te láttál keresztet levizelő muszlimokat, de az még mindig 1-2 a több ezerből. A magyarok körében is van, aki ennyire nem tiszteli a vallást, csak tőlük valamiért nem ilyen feltűnő."
Jó sokan voltak, és ez még csak semmi ahhoz képest mire képesek, és mit csinálnak.
"Azt kifejthetnéd bővebben, hogy mit jelent, hogy a nőket "kitrútják" a sorból."
A boltban például simán arrébb lökik a nőket, vagy akárhonnan. Nekek a nők alsóbb rendű fajnak számítanak.
"Szerintem nyugodtan lezárhatjuk ezt a kérdést. Nem akarsz te tudni semmit, nem vagy kíváncsi válaszokra, csak uszítani akarsz."
Az értelmetlen vákaszokra nem vagyok kíváncsi. Ha ennyire sajnálod őket fogad be a házadba, az uvarodba őket.
"De a szabályokat is tiszteletben tartották, a rendőrökkel is tisztelettel bántak. Ha az ország szabályait betartották volna, akkor más fogadtatásba részesültek volna."
Tehát azok a migráncsok, akik tiszteletben tartják a törvényeket (tehát a tranzitzónában dekkolnak), nem bánnak velük állat módjára. Ja, de...
Szóval itt már meg is dőlt a teóriád.
"Annak megvan az oka hogy miért nem veszik őket annak. Mindenkinek megvan a rendje és módja. Amit ők csinálnak, ahogyan ők viszonyulnak hozzánk az gyalázat."
Még ide sem értek a szerencsétlenek, de máris rosszat csináltak... Értem...
És az nem gyalázat a nagyrabecsült keresztényi értékeiddel, ahogyan te viszonyulsz hozzájuk? Úgy írsz, mintha egytől-egyig a pokolból érkeztek volna.
"Nem kellett volna idehizni őket, hanem ott kell segíteni őket, ahol a probléma van."
Kíváncsi lennék, hogyha az országodban 0-24 háború lenne, és az élhetési lehetőségek egyre fogynának, akkor vajon türelmesen ülnél-e a seggeden, amíg a NATO vagy az atyaúristen megoldja a helyzetet, vagy inkább letipliznél egy olyan helyre, ahol esetleg segítséget remélsz...
Egyébként meg senki sem hozta őket, maguktól jöttek. Mondjuk pont azért, mert mindenki leszarta őket, most meg arról megy a papolás, hogy helyben kell segíteni... Mégis, ez az okosság hogy nem jutott eddig senki eszébe? És kapaszkodj meg; Orbánba is csak most ért el az isteni sugallat. Vajon miért?
"Hogy képzelik azt, hogy ide beturakodnak, és hogy képzelik azt, hogy lenézik az itt élő embereket, és nem tartsák be a törvényeket?!"
Tehát ha valaki menti a saját/családja életét úgy, hogy kénytelen másik országba költözni, akkor ő "beturakszik"? Vagy ha adott esetben elveszted a munkádat, és kénytelen vagy munkanélküli segélyért folyamodni, akkor te azt hogy képzeled, hogy "beturakszol" abba az adóba, amit én adtam a közösbe? Persze most az a válasz fog jönni, hogy mivel te állampolgár vagy, ezért ez neked jár; attól, hogy jár, attól még ugyanúgy élősködsz, ráadásul a saját népeden, ami sokkal, de sokkal prosztóbb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!