Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A migránsok miért nem tartsák...

A migránsok miért nem tartsák be a tövényeket?

Figyelt kérdés
Aki átmegy a határ tulsó végébe, akkor megdöbbentő dolgokat tapasztal. Persze amint vissza jön már el is felejti. Ha valaki menekültként érkezik és tovább szeretne menni, akkor abban az országban egyfajta vendég ameddig ott tartózkodik. Köteles az ország törvényeit betartani, különösen azért mert már úgy is bűncselekményt követett el hogy illegálisan lépte át a határt. Kötelessége lenne tiszteletben tartani mások kultúráját. Erre fel ők mit tesznek? Hát nem levizelik a keresztet? Alsóbb rendű fajként kezelik az ottélőket. Különösebben a nőket, mert kitrútják őket a sorból. A közlekedési szabályokat sem tartsák tiszteletben, mert a keskeny utcákon nemhogy a járdán mennének, hanem az út közepén hogy se a piciklisek se a kocsik ne tudjanak elmenni. Meddig lehet az ilyen állapotot elviselni? Mikor lesz vége ennek a folyamatos migráns jövésnek? Valahogy egyszer kevesen egyszer sokan vannak mi miatt? Bocsánat hogy ilyen kérdéseket teszek fel csak nem értem az egész helyzetet.

2019. júl. 20. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:

hol van arról adat, amely szerint a Hiteler bácsi szerint is tiszta fajú árja emberek hány erőszakos bűncselekményt követnek el."

Hát kevesebb volt a bűncselekmények száma a migránsok nélkülül.

2019. júl. 21. 11:35
 32/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan lezárhatjuk ezt a kérdést. Nem akarsz te tudni semmit, nem vagy kíváncsi válaszokra, csak uszítani akarsz.
2019. júl. 21. 11:37
 33/65 A kérdező kommentje:

"Elárulom, hogy a magyarok körében is elterjedt, hogy a szűk utca közepén közlekednek gyalog és hiába megyek mögöttük autóval, meg sem fordul a fejükben, hogy létezik járda is. Szóval ez nem a migránsok sajátossága."

Igen csak ezek mind-mind ezt csinálják, és egyik sem hajlandó félre menni. De ezt is csak egy példaként hoztam fel, mert többek között ezeket a szabályokat sem tartsák be. Egyiket sem.

"Lehet hogy te láttál keresztet levizelő muszlimokat, de az még mindig 1-2 a több ezerből. A magyarok körében is van, aki ennyire nem tiszteli a vallást, csak tőlük valamiért nem ilyen feltűnő."

Jó sokan voltak, és ez még csak semmi ahhoz képest mire képesek, és mit csinálnak.

"Azt kifejthetnéd bővebben, hogy mit jelent, hogy a nőket "kitrútják" a sorból."

A boltban például simán arrébb lökik a nőket, vagy akárhonnan. Nekek a nők alsóbb rendű fajnak számítanak.

2019. júl. 21. 11:38
 34/65 A kérdező kommentje:

"Szerintem nyugodtan lezárhatjuk ezt a kérdést. Nem akarsz te tudni semmit, nem vagy kíváncsi válaszokra, csak uszítani akarsz."

Az értelmetlen vákaszokra nem vagyok kíváncsi. Ha ennyire sajnálod őket fogad be a házadba, az uvarodba őket.

2019. júl. 21. 11:39
 35/65 A kérdező kommentje:
Egyébként az interneten demokrácia van nem de? Az én véleményem is meg kell hallgatni, hogy lehessen a kettő oldal között rendes párbeszéd! Mert ez miattatok nincs vegyétek tudomásul!!!
2019. júl. 21. 11:40
 36/65 anonim ***** válasza:
„nem tartsák be a törvényeket?!” csak egy szót emelek ki, de minden megnyilatkozásodból süt a bunkóság. Tartsák az felszólítás, tartják az kijelentés. Miért nem tartják be a törvényeket? Megválaszoltuk.
2019. júl. 21. 11:41
 37/65 A kérdező kommentje:
Miért baj ha valaki megmondja az igazat? Miért fáj ez annyira nektek? Talán az ideológiátokba nem fér bele?
2019. júl. 21. 11:43
 38/65 A kérdező kommentje:
Csak kritizálni tudtok. Persze nekem titeket nem szabad. Nem de?!
2019. júl. 21. 11:44
 39/65 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem táplálok gyűlöletet egy vadidegen ember iránt, még nem egyenlő azzal, hogy be is fogadnám a házamba.
2019. júl. 21. 11:50
 40/65 anonim ***** válasza:

"De a szabályokat is tiszteletben tartották, a rendőrökkel is tisztelettel bántak. Ha az ország szabályait betartották volna, akkor más fogadtatásba részesültek volna."

Tehát azok a migráncsok, akik tiszteletben tartják a törvényeket (tehát a tranzitzónában dekkolnak), nem bánnak velük állat módjára. Ja, de...

Szóval itt már meg is dőlt a teóriád.

"Annak megvan az oka hogy miért nem veszik őket annak. Mindenkinek megvan a rendje és módja. Amit ők csinálnak, ahogyan ők viszonyulnak hozzánk az gyalázat."

Még ide sem értek a szerencsétlenek, de máris rosszat csináltak... Értem...

És az nem gyalázat a nagyrabecsült keresztényi értékeiddel, ahogyan te viszonyulsz hozzájuk? Úgy írsz, mintha egytől-egyig a pokolból érkeztek volna.

"Nem kellett volna idehizni őket, hanem ott kell segíteni őket, ahol a probléma van."

Kíváncsi lennék, hogyha az országodban 0-24 háború lenne, és az élhetési lehetőségek egyre fogynának, akkor vajon türelmesen ülnél-e a seggeden, amíg a NATO vagy az atyaúristen megoldja a helyzetet, vagy inkább letipliznél egy olyan helyre, ahol esetleg segítséget remélsz...

Egyébként meg senki sem hozta őket, maguktól jöttek. Mondjuk pont azért, mert mindenki leszarta őket, most meg arról megy a papolás, hogy helyben kell segíteni... Mégis, ez az okosság hogy nem jutott eddig senki eszébe? És kapaszkodj meg; Orbánba is csak most ért el az isteni sugallat. Vajon miért?

"Hogy képzelik azt, hogy ide beturakodnak, és hogy képzelik azt, hogy lenézik az itt élő embereket, és nem tartsák be a törvényeket?!"

Tehát ha valaki menti a saját/családja életét úgy, hogy kénytelen másik országba költözni, akkor ő "beturakszik"? Vagy ha adott esetben elveszted a munkádat, és kénytelen vagy munkanélküli segélyért folyamodni, akkor te azt hogy képzeled, hogy "beturakszol" abba az adóba, amit én adtam a közösbe? Persze most az a válasz fog jönni, hogy mivel te állampolgár vagy, ezért ez neked jár; attól, hogy jár, attól még ugyanúgy élősködsz, ráadásul a saját népeden, ami sokkal, de sokkal prosztóbb dolog.

2019. júl. 21. 11:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!