Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért mindíg minket piszkálnak...

Miért mindíg minket piszkálnak az europa parlamentben a bevándorlás korlátozás miatt?

Figyelt kérdés
A Finnek tagjai az E.U.-nak, s nem sok a menekült, az europán kívüli letelepedő,valahogy ők megoldották hogy senki se akarjon ott maradni.

#Europa-Parlament
2019. jún. 19. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Honnét veszed, hogy piszkálnak minket érte? Kicsit válogasd meg jobban, honnét tájékozódsz. Nem azért piszkálnak.
2019. jún. 19. 08:25
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Alapból téves, hogy csak a bevándorlás miatt kritizálnák a kormányt.

Ez az egész folyamat már 2013-ban elkezdődött a Tavares jelentéssel és azóta is, ha valaki meghallgat egy EP-s vitát Mo.-ról, akkor előbb fognak beszélni a korrupcióról és a magatartásról, mint a bevándorlás korlátozásáról.

2019. jún. 19. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Illetve ami ördögi kör van ebben az az, hogy a magyar kormány tematizálja a vitát.

Ha nekem a vitapartneren azzal jön, hogy a legfontosabb kérdés pl.: a marihuána, ezért kritizál engem, ez alapján osztja csoportokra a közösséget és ez a válasza bármilyen más, pl. korrupciós felvetésemre, akkor akarva-akaratlanul nekem is ki kell térnem a marihuána témájára. De ez nem egyenlő azzal, hogy én csakis a marihuána miatt vegzálnám a vitapartneremet.

2019. jún. 19. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Igazatok van, nem csak emiatt kritizálják a magyar kormányt. Mindenbe belekötnek amióta 2010-ben Orbánék nyertek, tök mindegy, hogy mit csinálnak és más tagállamokban mi van.

De a kérdező nem azt kérdezte, hogy miért CSAK a bevándorlás korlátozása miatt piszkálnak, ahnem miért minket piszkálnak miatta, amikor másokat is lehetne.

Kérdező

A lényeg ott van, hogy a finnek nincsenek egy bevándorlási útvonalon és nem emelték fel a szavukat a "közös európai megoldás"-ként reklámozott hivatalos és tömeges betelepítés ellen. Ha a finneken keresztül könnyebb lenne bejutnia az illegális migránsoknak és ők is útját állnák ennek, akkor őket is piszkálnák érte. Vagy ha kiállnának a magyar döntés mellett, mint a lengyelek. Ahogyan az olaszokkal is azóta van bajuk, hogy Salviniék nem engednek be hajókat migránsokkal a kikötőikbe és támogatták a magyar álláspontot.

2019. jún. 19. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Így van, engem csak a migránsok miatti piszkálás érdekelt, a finneket meg a szlovákokat miért nem vonták felelősségre a bevándorlás ellenes politikájuk miatt, de ha nem csak e migrációról beszélünk, akkor más miatt is csak minket szekálnak.Én sem szeretem Orbánt, de ha elképzelem, hogy mi lett volna Magyarországgal, ha beengedjük a sok menekültet...szerintem úgy néznénk ki mint Görögország: Drog, bűnözés, a turisták nem mernek már odamenni...a föld túlnépesedett, valahol meg kell húzni a határvonalat nem?
2019. jún. 19. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Az a vicc, hogy az a határvonal már meg van húzva. Úgy hívják, hogy országhatár, EU határ, schengeni határ.

Éppen ezen határok elmosásán dolgoznak és pont amiatt piszkálják a magyar kormányt, mert megmutatta, hogy ezt a határt meg lehet "húzni" vagyis meg lehet védeni és az illegális migrációt bizony meg lehet állítani.

Az ő szövegeiknek ugyanis pont az volt az alapja, hogy úgy sem lehet megállítani a migrációt, ez egy természetes és elkerülhetetlen folyamat, hogy onnan ide Európába bejöjjenek milliók, hát akkor irányítsuk, menedzseljük.

Mivel kiedrült hogy meg lehet állítani, a határ nem egy lazán átsétálható valami, hanem védhető, így már más országokban is megerősödhettek azok akik a saját kormányaiktól ugyanezt követelték.

2019. jún. 19. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:

"a finneket meg a szlovákokat miért nem vonták felelősségre a bevándorlás ellenes politikájuk miatt,"

Akkor én is mondom amit már fentebb többen is: válogasd meg jobban milyen oldalakat olvasol, és ne a kormányközeli szennylapokból tájékozódj ahol folyamatosan hazudnak, ferdítenek, csúsztatnak, hogy Orbánékat kedvező színben tüntessék fel.

NEM a bevándorlásellenesség miatt piszkálják a Fideszt (amúgy kezdjük ott hogy ők maximum a propagandájuk szerint bevándorlásellenesek, több tízezer kötvényes migránst engedtek be eddig, szóval erről ennyit). Azért piszkálják a Fideszt, mert ellopják és elherdálják az EU-s támogatásokat, leépítik a jogállamot, bűnözőket bújtatnak, folyamatosan bujtogatnak az EU ellen miközben onnan kapnak minden támogatást, nem hajlandóak vizsgálni az Orbán családi és haveri köréhez köthető masszív korrupciós ügyeket, és még lehetne sorolni. Attól mert a Fidesz azt hazudja ami őket a legkedvezőbb színben tünteti fel, hogy a szavazói továbbra is meg legyenek vezetve, attól még nem az lesz a valóság. A Fidesz olyan módon kormányoz, viselkedik, ami teljességgel elfogadhatatlan egy 21. századi, demokratikus és jólétre törekvő Európában, maximum valami dél-amerikai vagy afrikai banánköztársaságban divat amit művelnek.

2019. jún. 19. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Látom megjöttél és beálltál a szövegértésre képtelenek mellé.

Na fuss neki még egyszer, hátha másodszorra már sikerül úgy elolvasnod a kérdést, hogy rájöjj nem ezt kérdezte amire válaszoltál - csak te ezt akartad belelátni!

2019. jún. 19. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:

"De a kérdező nem azt kérdezte, hogy miért CSAK a bevándorlás korlátozása miatt piszkálnak, ahnem miért minket piszkálnak miatta, amikor másokat is lehetne."

Igazad van, figyelmetlen voltam.

Na akkor pontosabban válaszolva a kérdésre:

Azért, mert a magyar kormány csinált ebből kampányt. Ilyen egyszerű. Ez csak arról szól, hogy mikor Orbánék Soros ügynökeiként festették le az Ep-s képviselőtársaikat (függetlenül attól, hogy egy frakcióban ülnek-e), azok megsértve érzik magukat. Szlovákia, Finnország és egyebek nem csinálják az, amit Magyarország az Unióban.

Illetve van néhány természetes ellentét is, amit idehaza bevándorláspárti és -ellenes kategóriákba zsúfoltak, odakint viszont populisták <-> realisták és EUszkeptikusok <-> EUpártiak szintjén szemlélik az ellentétet.

2019. jún. 19. 20:46
 10/10 A kérdező kommentje:
1.Nem hazai híreket olvasok, hanem kizárólag külföldit, Angolul és Spanyolul,2. Nem kell veszekedni, megkaptam a választ.
2019. jún. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!