Abalen kérdése:
Milyen lehetőségeink vannak ilyen módon kiköltözni az Amerikai Egyesült Államokba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy négyen érettségi után egy évvel (2017-ben), egy nagyobb színvonalú élet érdekében kiszeretnénk költözni és munkát vállalni az Amerikai Egyesült Államokban. A tőke az meg van hozzá, viszont a kérdés az, hogy ugye a bevándorlási korlátozások igencsak megnehezítik a folyamatot. És ezzel kapcsolatosan, ilyen módon van e lehetőség kimenni oda? (Egyébként, ha van lehetőségünk, akkor Atlantába szeretnénk menni.)2014. jún. 15. 06:29
1/10 anonim válasza:
Semmilyen lehetőségetek nincs. De érettségivel legfeljebb takarítást vagy hasonlót vállalhatnátok kint. Abból pedig nem élnétek magasabb színvonalon.
3/10 anonim válasza:
Zöldkártya lottó, rokon, házasság, befektetsz 1 millió dollárt. Ezek a lehetőségek vannak, de kb 1000x le lett már írva.
4/10 anonim válasza:
ha van pénzetek vegyetek házzaságot
5/10 anonim válasza:
Atlantában val.szín nem a Coca-Colánál kezdenétek (ha csak nem takarítóként), vagy a Real Housewife of Atlanta stábjában, egyébként meg elég kemény lehet ám ott az élet kb 60% feketével. Nézz utána az ottani napi híreknek. Én biztos Európában maradnék.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. Ismerősök vannak csak kint, nem tudom, hogy ők tudnak e ebben segíteni? Illetve, Ausztráliával mi a helyzet, ha jól tudom, akkor oda nincsenek ekkora elvárások?!
2014. jún. 15. 18:07
7/10 anonim válasza:
"Ausztráliával mi a helyzet, ha jól tudom, akkor oda nincsenek ekkora elvárások?!"
Ott talán még keményebbek.
8/10 anonim válasza:
Usa-ba elöször igényeljetek tanuló vizumot (lehet nyelviskolába is járni) 1 évre adják meg egyszerre, amig kint vagytokugyis jönnek lehetöségek, persze legálisan dolgozni nem lehet mellette, de sokan dolgoznak feketén aztán akár egy cég szerez neki státuszt de a legtöbben ugyis szerelembe esnek (vagy anélkül) és házassággal oldják meg. Ausztráliában anöket könnyebben beengedik ha egyedül megy mert kevés nö van, de egyébként oda sokkal nehezebb munkavállalóit szerezni.
9/10 anonim válasza:
Íme a ranglista, hogy hova a legkönnyebb-legnehezebb kiköltözni.
1. USA
2. Kanada
3. Ausztrália
4. Új-Zéland
Hajlandóak sokan Auszt. rakni az első helyre, főleg az olyanok akik még egyszer sem olvasták el a bevándorlási politikájukat meg hallották haverjuktól meg attól-ettől blablabla.. Javaslom, hogy inkább olvasgasd el az adott országoknak a hivatalos oldalukon lévő bevándorlási politikát esetleg külföldi-magyar oldalakon kérdezősködj (pl.:Canadahun)
Az itt (gyk-n) adó válaszoknak a "gazdái" az életben nem jártak még abban az országban ahol állítják, hogy élnek... Ezért mondanak akkora ökörségeket, hogy .... nem folytatom :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. jún. 24. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!