Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért csinálja ezt Németország?

Miért csinálja ezt Németország?

Figyelt kérdés
Miért engedik be a bevándorlókat? Miért hívják őket oda? Minek ők nekik? És mi ez az egész európában? 80 éve sokkal szókimondóbbak voltak az emberek és nem hagyták volona ezt...ez senkinek sem jó.

2019. ápr. 29. 00:47
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
38%
Ehhez valószínűleg pont hogy a 80 évvel ezelőtti események is hozzájárulnak. Most ha a németek elkezdenék tömegesen kidobálni őket akkor megin jönne a szokásos nácizás rájuk.
2019. ápr. 29. 01:09
 2/30 anonim ***** válasza:
64%

Hát ezt a kérdést bontsuk két részre, úgy jobban meg lehet válaszolni.

Miért engedi be Németország azokat a migránsokat akik képesek alkalmazkodni, megmutatják a papírjaikat amik nem hamisak, elfogadják a német kultúrát és a vallásukat, hajlandóak dolgozni és tényleg azért mentek oda mert nem egy olyan országban akarnak élni és gyereket nevelni ahol háború van? Azért mert nincs okuk arra, hogy ne fogadják be őket. Ezeket az EMBEREKET igazságtalanság lenne visszaküldeni.

Miért fogadják be az olyan migránsokat akik azért mennek oda, hogy munka nélkül jobban éljenek mint néhány német állampolgár, elvárják, hogy Németország alkalmazkodjon hozzájuk, az ő vallásukhoz és kultúrájukoz, törvényt sértenek, stb? Ez már egy jó kérdés, szerintem még a Merkel se tudna erre választ adni neked.

Én teljes mértékben támogatom az első pontomban említett migránsokat, de a másodikban említetteknek semmi keresnivalójuk Európában addig ameddig nem akarják elfogadni az európai kultúrát. Elég szánalmas azt nézni a külföldi híradókban, hogy folyamatosan törvényt szegnek és az ottani kormány pedig folyamatosan felmenti őket.

Viszont ezt a témát nem lehet úgy kezelni egy értelmes embernek mint ahogy azt a Fidesz akarja. Nem minden migráns egy vadállat akik csak törni zúzni akar. Igenis vannak köztük akik megérdemlik azt az esélyt, hogy európai országokban próbáljanak szerencsét.

2019. ápr. 29. 02:50
 3/30 A kérdező kommentje:
Szerintem németország a németeké, és európa az európaiaké. Nem jó, hogy keverednek a vallások és a szokások. Semmi keresnivalója itt egy arabnak, se senki másnak. És ez ugyanúgy igaz ránk is, semmi keresnivalónk pl Afrikában. Más, hogy nyaralni, odamenni, várostnézni. De az, hogy sötétbőrű teljesen más vallású emberek német állampolgárságot kapnak szerintem nem helyénvaló. Lehet, hogy ez így kicsit felháborítóan hangzik, de szerintem sokkal jobb hely lenne a világ.
2019. ápr. 29. 03:10
 4/30 anonim ***** válasza:
59%
Mert mondjuk ők nem olyan gyűlölködő népség, mint ti vagytok.
2019. ápr. 29. 04:35
 5/30 anonim ***** válasza:
76%

Olyan bevándorló kell aki elfogadja az itteni törvényeket

Akar és tud dolgozni

2019. ápr. 29. 04:59
 6/30 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
61%

"Miért engedik be a bevándorlókat? Miért hívják őket oda? Minek ők nekik?"

Hogy legyen, aki dolgozzon. Mi is ezt csináljuk.

"És mi ez az egész európában?"

Mármint mi?

"80 éve sokkal szókimondóbbak voltak az emberek és nem hagyták volona ezt...ez senkinek sem jó."

80 éve nem hagyták volna az emberek, hogy azt csináljanak, amit csinálni akarnak? Ezt gondolod át újra légyszíves. Amúgy meg lennél lepődve, mennyire színes volt a világ már akkor is, főleg a kikötővárosokban.

"Szerintem németország a németeké, és európa az európaiaké."

Szerntem meg húzzanak vissza Skandináviába a németek, a magyarok meg Ázsiába ezen az alapon.

"Nem jó, hogy keverednek a vallások és a szokások."

Miért?

"Semmi keresnivalója itt egy arabnak, se senki másnak."

De a németek akarták...

"És ez ugyanúgy igaz ránk is, semmi keresnivalónk pl Afrikában."

Akkor talán kezdjük ezzel, elsőként visszaköltözhetsz Etelközbe és a magyar katonákat is visszahívhatnád a Közel-Keletről, például.

"De az, hogy sötétbőrű teljesen más vallású emberek német állampolgárságot kapnak szerintem nem helyénvaló."

Mint pl. a keresztények? A németek eredetileg nem keresztények voltak...

2019. ápr. 29. 05:03
 7/30 anonim ***** válasza:
29%
Németországot megszállták 1945 után, évekig "nácítlanították" a lakosságot, antifasiszta rezsimeket ültettek a nyakukra, ami máig tart. Van egy videó, ahol Merkel eldobja a német zászlót... A hazafiasság ott bűnnek számít, az antifasizmus, liberalizmus ül tort.
2019. ápr. 29. 06:28
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, te így gondolod, mások nem.

Engem pl. nem zavar ha valakinek más a böre, a vallása. Az viszont igen ha valaki bunkò vag aggressziv, származzon bárhonnan. Amúgy bevándorlók nélkül a német gazdaság nem müködne, most meg Európa vezetõ gazdasága, lehet ezért.

2019. ápr. 29. 06:51
 9/30 anonim ***** válasza:
57%

“Semmi keresnivalója nincs itt egy arabnak”

De figyelj, mégis hová menjenek akkor? Az ő otthonukat jelenleg bombázzák, háború van náluk. Biztos vagyok benne, ha itt lenne háború, akkor te sem maradnál itt.

2019. ápr. 29. 07:08
 10/30 anonim ***** válasza:
62%

Én egy elég multikulturális országban élek. Mindenféle borszinu és vallású emberek élnek egy helyen. Nem nagyon van belőle konfliktus, sokan párt is alkotnak idővel.

Lehet otthon Mucsaröcsögén rendőrt hívtok a más borszinu és vallású emberekre. Fejlettebb országokban képesek együttélni.

Szerintem sokat lehet tanulni egymástól, én ateistaként is érdeklődve tekintek mások vallási szokásaira, hagyományaira stb.

A valóságban nem akarják lenyomni a torkodon a saját szokásaikat vagy vallásukat. Mindannyian emberek vagyunk.

Szélsőségek és radikálisok mindig vannak, azokat én is teljes mértékben elìtélem. De nem lehet egy kalap alá venni 2 milliárd muszlimot, vagy ugyanennyi afrikait.

Németország egyébként a két világháború után inkább meghuzza magát és semmiképp sem megy el a rasszizmus és fajgyulelet irányába. Biztos náluk is sokan gondolkodnak máshogy, de szerintem sokan nem akarják a múlt hibáit elkövetni.

2019. ápr. 29. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!