Hogy lehet, hogy Londonnak muzulmán a polgármestere?
Figyelt kérdés
Az angolok elégge külföldi ellenesek, errefel megválasztanak egy muzulmánt? Szerintetek nem volt ott bunda?2019. jún. 13. 09:18
1/21 anonim válasza:
És... szabad vallásgyakorlás van. Ennyi erővel hogy lehet itthon keresztény vallású egy polgármester, mikor a keresztények annyi rosszat tesznek az országgal? Pl Semjén?
2/21 anonim válasza:
Mert Londonban már kevés az ANGOL.
Tele van színesekkel sajnos. :(
3/21 anonim válasza:
Vidéki Angliában biztosan nem választották meg. Londonban már rengetek külföldi van. Egy csomó részen fehér embert sem látsz, nem hogy igazi angolt.
4/21 A kérdező kommentje:
1-es nem érted a kérdést, semmi bajom a vallásával, sőt azzal sem, hogy polgármester, de azért mégis fura
2019. jún. 13. 09:30
5/21 anonim válasza:
mer a kelet európai bevándorlókból van elegük pl magyarok
6/21 anonim válasza:
5: Ez nem igaz. A magyarokat, cseheket, szlovákokat kifejezetten szeretik, mert nagyon tudnak dolgozni.
7/21 A kérdező kommentje:
És ebből következik, hogy megválasztanak egy muzulmánt? Miért is?
2019. jún. 13. 09:43
8/21 anonim válasza:
London tele van a birodalom minden pontjáról jött bevándorlókkal épp úgy, ahogy kelet európaiak százezreivel, a legkevésbé érdekli az embereket a polgármester vallása, szexuális beállítottsága, mindaddig, amíg azokat a otthon csinálja. Márpedig ő öltönyben jár, nem kaftánban, megfelelően beilleszkedett a brit társadalomba, és nem hoz olyan hülye szlogeneket, hogy "make britain great again". Egyetlen kirívó hibája, ami miatt szerintem nem választják újra, hogy a terrortámadásokat elbagatellizálja.
9/21 anonim válasza:
Mert úgy gondolták, hogy vallásától függetlenül megfelelően el tudja igazgatni Londont. Őszintén szólva engem az is teljesen hidegen hagyna, ha a magyar miniszterelnök zsidó vagy muzulmán lenne, amíg a feladatát kompetensen el tudja látni és a vallást nem keveri bele a munkájába.
10/21 anonim válasza:
Az igaz, hogy a muszlimellenesség jelen van, viszont Londonban arányaiban is sok a muszlim egész Angliához viszonyítva, így kiegyenlítődik.
A polgármesterről egyébként annyit, hogy az előző egy tipikus fehér brit volt akit ahogy a britek is mondták, eleve arany kanállal a szájában született. Míg Sadiq családja tipikus alsó középosztálybeli. Ez sokkal szimpatikusabbá tette az átlag ember számára. Én már akkor elköltöztem Londonból, de én is rá szavaztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!