Szerintetek körülbelül mennyi ideje van még hátra Svédországnak?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 09:57
1/21 anonim válasza:
Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy jóval több, mint Magyarországnak.
2/21 anonim válasza:
K9vet minket, akkor már nem sok.
3/21 anonim válasza:
Tekintve, hogy a felmelegedés miatt elég rossz helyen vannak, szerintem a következő évszázadban már komoly problémáik lesznek.
4/21 szántóvető válasza:
a tengerszintek emelkedésére gondolsz?ez nem politikai kérdés.
5/21 Balogh Bence 2019 válasza:
Attól függ, meddig tolerálja még az ugrálásukat a magyar külügyminiszter. Még egy beszólás, és Dr. Benkő Tibor hadügyminiszter személyesen fogja vezetni a magyar huszárok lovasrohamát.
6/21 anonim válasza:
A hanyatló nyugat a szakadék szélén áll... onnan néz le ránk.
7/21 anonim válasza:
Már évek óta nem létezik ilyen nevű ország, Skandarábia Iszlám Kalifátus van a helyén.
8/21 A kérdező kommentje:
Lesz itt meglepődés a legtöbb hozzászólás alapján.
2019. febr. 23. 10:20
9/21 anonim válasza:
Nem lesz meglepődés, mert akik válaszoltak, azok az itteni balos bérkommentelők.
Bb, Szántóvető, 59%, egész nap itt vannak és tolják a balos propagandát, hogy minden a legnagyobb rendben.
Közben meg:
10/21 anonim válasza:
Semennyi sem, de már 10-15 évvel ezelőtt sem volt, csak akkor még a kutyát se érdekelt, holott már jó néhányan felhívtuk arra a figyelmet, amit a többi NPC-robot csak néhány éve ismer "migránsválságként".
A bukás más aspektusairól már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!