Szerintetek körülbelül mennyi ideje van még hátra Svédországnak?
Mire gondolsz? Hogy belehalnak a jólétbe, demokráciába, normális munkahelyekbe, magas bérbe? fejlett egészségügybe?
Ja, hogy te is nagykanállal habzsolod a fideszmédia migráncsos hazugságait, akkor magadra vess. Inkább azon kéne aggódnod hogy Magyarország meddig lesz még, mert már jó eséllyel nem sokáig. A svédeknek meg szóljon valaki hogy hanyatlanak mert k sajnos nem tudnak róla, továbbra is jólétben van pofájuk élni.
Kevesebben vannak mint mi, és ötször akkora a területe.
Azzal a nyersanyag és ásványkinccsel amin csücsülnek szerintem nincs sok aggódni valójuk.
"Nem tudom, de te, kárörvendő kaki, már alig várod, hogy vigyorogva konstatálhasd, hogy vége van. Te mocskos állat."
Nem tudom honnan veszed ezt.
"Ja, hogy te is nagykanállal habzsolod a fideszmédia migráncsos hazugságait, akkor magadra vess."
Külföldi forrásokból tájékozódom, nem a Fidesztől.
#20. épp mostanában gondolkoztam rajta, hogy valami baj van a matekkal.
Állítás 1: nézzétek meg a migráncsokat, 99%-uk életerős férfi, hol menekültek ezek...
Állítás 2: ne aggódjatok, már a következő generációban túlszaporodják a fehéreket a muszlimok, lesz itt Svédisztán stb. stb.
Nem érzitek, hogy üti egymást a két állítás? Hagyok időt gondolkodni, amennyit csak akartok, csak nyugodtan. Meglesz az, hogy mi itt a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!