Miért pont a kereszténységet ítélik el?
Kevés olyan humanitárius vallás létezik mint a kereszténység. Az egész azon alapul hogy segítsünk a rászorulókon és mondjunk le a saját kényelmünkről, hogy ezáltal teljesen oda adhassuk magunknak istennek, és segítsünk embertársainkon. Más vallásokban, amelyek arról szólnak hogy az emberek saját magukat dicsőítsék, saját magukat helyezzék előtérbe ott csak átlépnek a földön fekvő szemvédőkön. Az újjászületésben hívők szerint biztosan nagy bűnt követett el előző életében, és most ezért szenved. Simán engedik szenvedni az embereket. Az egyre nagyobb teret hódító iszlámban pedig ez Allah akarata. Ők lemészárolják az embereket, mivel ellenségüknek tekintik őket Allah ellenségeinek. Ennél még kegyetlenebbül bánnak a nőkkel meg verik őket. Ez is Allah akarata. Még sem ők szenvednek, mégsem az ő templomaikat robbantsák fel.
A legüldözöttebb vallás a kereszténység, Nyugaton még is az keresztények templomait rombolják le, teljesen elhanyagolják őket. Franciaország egyik felbecsülhetetlen értéke is ezért gyulladt ki. Ezt úgy kezelték egyesek hogy felért egy megváltással, úgy is rengeteg jelentőséget tulajdonítottak neki az évszázadok során. Azt is ajánlották építsenek bele egy Iszlám templomot, a szegény meg gyilkolt iszlámok emlékére. Az ilyeneket nem zavarja hogy a legüldözöttebb vallás a kereszténység, és hogy keresztények ezreit mészárolják le pont ők. Mitől jobbak ők azoktól a terroristáktól, akik templomokat robbantanak? Miért jó gyilkosokat be engedni ezzel a bajt idehozni, és nem megoldani? Minket magyarokat kritizálnak, pedig mi oldjuk meg a problémát, és nem idehozzuk! Hungary Helps Program keretében remgeteg ottani emberen segítettünk. Templomokat építettünk újjá, és falvakat. Igen a náci Orbán segít a Szíriai keresztényeken. Ugye milyen idegengyűlölő? Nem ide hozza a bajt hanem ott segít ahol kell. Még sem mi kapjuk a megbecsülést, hanem azok akik terroristákat akarnak idehozni...
"Mégis az iszlám egyik legfontosabb alappillér a zakát, hiszen ez Allah akarata és ki ezt nem fizeti meg pedig meg kellene az nem teljesíti Allah kívánságát."
Vicces hogy pont őket hozod fel, akik a nőknek a jogait csorbítslják. Láttam hogy bánnak a nőkkel, és azokkal akik nem az iszlámban hisznek.
"Láttam hogy bánnak a nőkkel, és azokkal akik nem az iszlámban hisznek."
Hát Európában sem az egyház emelte fel a nőket.
Vegyük Magyarországot:
" MINDEN ÖTÖDIK nőt rendszeresen bántalmaz férje vagy partnere.
Mind a nyugati, mind a magyar adatok azt mutatják, hogy minden ötödik nő él vagy élt valaha olyan kapcsolatban, ahol partnere rendszeresen testileg bántalmazta őt. Ezt az adatot tovább súlyosbítja, hogy a testi erőszak csak a jéghegy csúcsa. A folyamatos lelki erőszakban élő nők száma ennél jóval magasabb.
Magyarországon a családon belüli erőszak HETENTE LEGALÁBB EGY NŐ életét követeli.
Ez az adat szűk források (lezárt gyilkossági esetek bírósági aktái) elemzéséből származik. A reálisabb rendőrségi becslések Magyarországon"
Hát ők a nőket nem tisztelik, nálunk meg a gyereket. Sokan tudnak mesélni, mi történik egy papnál. Hány ezer papot vádoltak meg az elmúlt 10 évben, 2-3 ezer biztos volt, de alsó becslés.
"De mivel ez nem így van, ezért történek ezek. NEM a kereszténység hibájából, akik elitélik az erőszakot."
Mégis máshol a nő csak is kizárólag a Iszlám hibájából bánnak rosszul?
Na és a papok pedofíliája? Ők sem a kereszténység szerint éltek?
"Ti ezt nem tapasztaljátok Magyarországon, de én itt nagyon is. "
Hol azaz itt?
"13 évesekkel kefélni jó a muszlimoknak, bezzeg a sorból hátraturják a nőket!!!"
Magyarországon és Európában ez természetes volt több, mint ezer évig és nem a kereszténység érdeme, hogy ma már nincsen ez a rendszer.
"Nem egészen így tudom. Egyébként a határ tulsó oldalán, már írtam valahól régebben."
Akkor hogy tudod?
Amúgy én azt hittem valami komolyabb muszlimok lakta hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!