Mi az oka annak, hogy vallásos lettél, és miért pont a kereszténységet választottad, mint vallás?
erre építenek a hgyományok és apáitok apáinak apái és ki vagyunk mi hogy megmondjuk hogy ki milyen vallást válasszon magában , miben higgyen
azért választottam a kereszténységet mert megkereszteltek és semmi okom nincs rá hogy elhaggyam az egyházat.
"Indiában miért buddhista a lakosság nagy része?"
- India lakói brahmanisták(hinduizmus) nem buddhisták.
Iránban - és a muszlim országokban - a saria(iszlám jog, halálbüntetéssel sújtja a hitehagyást.
- Indiában a brahmanizmus intoleranciája emberéleteket követel. Ez megnyilvánul minden más vallással szemben(kereszténység, iszlám, dzsainizmus stb.)
- Miért lettem vallásos? Gondolkozom tehát hiszek.
- Miért keresztény? Mert ebben a vallásban(katolikus) születtem és nevelkedtem.
folyt.. /kivétel homosex/ .ide tartozott az alkohol,cigaretta,ragasztozás, erkölcstelenség.
Aztán valahogy egyre többször találkoztam olyan emberekkel akik Jézus Krisztusról beszéltek nekem..olvastam keresztény könyveket,és egy bibliát is vettem magamnak.végül 27 éves koromban kiváncsiságból elmentem a hit gyülekezetébe,mert halottam,hogy ott egy volt kábíttószerfüggö fogja hirdetni Isten igéjét,akit Isten megszabaditott.Elmentem,ott az evangéliumot hallgatva éreztem,hogy Jézus hív ,hogy adjam át az életemet Neki. Ott megtértem,és azóta minden megváltozott.
Azóta van értelme az életemnek,és egy normális emberré váltam.Szeretem az embereket,fogyatékos emberekkel foglalkozom,és nagyon boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!