Ki hitte volna, hogy a történelem kevesebb, mint 100 éven belül fogja megismételni magát?
Ráadásul ugyanabban az országban?
Forrás: [link]
Kinek mi a véleménye erről? Nem abszurd egy kicsit?
Szép!
...és még mi vagyunk az antiszemiták!
Tényleg a világ már megérett a pusztulásra, halad is felé szaporán.
Majd jönnek, akik megmondják, hogy nem hiteles hírforrás a linked, vagyis nem igaz, hisz a 444 egy szót sem ejtett róla....
Ez van...
Nemcsak a zsidókkal van ez. A kölni-szilveszter után a megtámadott nők lettek a hibásak, mert kihívóan öltözködtek, meg ki voltak sminkelve...
Aztán tréningen vehettek részt, hogyan kell öltözködni, vagy viselkedni, hogy elkerüljék a támadást..,,
És akkor ez mennyivel jobb?
És hol adsz választ az eredeti kérdésre, hogy ez ISMÉT Németországban történik?
Másutt a világban nyugodtan hordhatják a zsidók a kipát, megint a németek ...
Lehet, hogy azért lehetséges ez az egész, mert kihasználják a németek múltbeli tetteit? Bár a franciáknál is ez megy, hogy egyre több az atrocitás...
Mindenesetre érdekes, hogy ugyanott történik lényegében ugyanaz, csak most nem az állam (max részben) által, hanem a lakosság között. Más hogy látja?
"Majd jönnek, akik megmondják, hogy nem hiteles hírforrás a linked, vagyis nem igaz, hisz a 444 egy szót sem ejtett róla...."
A HVG asszem lehozta, legalábbis szerintem én ott láttam. Na ilyenkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!