Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mely országot szeretitek és...

Mely országot szeretitek és melyiket utáljátok a legjobban és miért?

Figyelt kérdés

2019. márc. 28. 00:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Szeretem a hazámon! kívül: Ausztria, Japán, Belgium, skandináv országok, Görögország, Új Zéland.

Nem szeretem: Románia, USA.

2019. márc. 28. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

Magyarország basic, lehet, hogy sok a begyepesedett birka, és a mai napig nem való a demokrácia legkisebb magva sem az országnak, viszont ettől függetlenül ide születtem, és ettől még is csak, alap, hogy szeretem az országomat.

Izrael.Egy csomó háborút indítottak ellenük 1948 óta, viszont mindig kitartottak (fontos tudni: az USA a yom kippuri háború végéig nem is támogatta Izraelt, de akkor is csak minimális hadianyaggal, és akkor sem ezen múlt a győzelem) és győztek.Ezen felül egy erős identitású, nacionalista ország, ami rohamosan fejlődik.

Németország.

Nem kérdés.

Akiket útálok:

Románia.Nem, nem sovinizmus, bármikor lehet egy román is a barátom.Ettől függetlenül szánalmasnak vélem a történelmüket, a mentalitásukat, és a viselkedésüket.Verik magukat a francia-román barátságra (ami nincs), holott, ők is sejtik, hogy mindenki utálja őket mint a sz.rt.

2019. márc. 28. 10:13
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

Szeretem Spanyol, Franciaországot, Portugáliát, Svédországot.

Rühellem Németországot és Ausztriát mert tróger, gyökér népek lakják.

2019. márc. 28. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, az indiánok immunrendszerbeli gondok miatt pusztultak tömegével.

2019. márc. 28. 12:08
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Magyarorszag a szulofoldem es a hazam. Fantasztikus boldogsag, amikor egy-egy kulfoldi ut utan hazaerkezem.

Szeretem Izraelt is. Ok azt mondjak, hogy ok egy undok nepseg, de en mindig csak baratsagossagot es segitokeszseget tapasztaltam ott.

Nincs olyan orszag, amit nem szeretek.

2019. márc. 28. 15:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy kollektíven utálok egy országot. Mindenhol laknak barmok, de normális emberek is. Ha kultúrát nézünk, akkor a távol-keleti kultúra elég távol áll tőlem, de ettől még nem utálom.

Hogy melyik szeretem a legjobban: nyilván nem objektív dolog. De ha a saját hazámra nem lehet szavazni, akkor talán Lengyelországot mondanám. Az egyetlen olyan ország, ahol otthon tudnám magam érezni, ha nem élhetnék itthon.

2019. márc. 28. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
8%

Kínát utálom.

Köpködnek büfögnek finganak mindenki előtt evés közben is.

Az erkölcsi és empatikus érzékük gyakorlatilag nulla.

És mert csak annyit kommunikálnak a népességgel ahova betelepültek amennyi elengedhetetlen azon felül semmit.

Az új országukban is a saját törvényeik szerint élnek és csak látszólag alkalmazkodnak.

A legjobban a régi egyiptom nyűgöz le de mára egyiptom egy lepratelep lett arabokkal.

A barbárok még a piramisokról is leverték a borítást meg letörték a szfinx orrát.

2019. márc. 28. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyiptomot, Olaszországot, Németországot, Törökországot szeretem. A kultúrájuk, a múzeumaik, a városaik miatt.

Magyarországot azért nem írom, mert azt azért szeretem, mert a hazám; nem tudom összehasonlítgatni másokkal.Olyan nincs, amit utálnék, legfeljebb olyan, aminek a politikusait nem szeretem (ilyen van a fentiek között is).

A piramisokról egyébként egy földrengés verte le a kőborítást...

2019. márc. 29. 17:09
 19/19 anonim ***** válasza:
6%

A fenéket földrengés.

A gízai piramisokat földrengés biztosra építették.

A mészkő borítást egyszerűen leverték róla az arabok és felhasználták az építkezéseikhez.

A mai napig fellelhetőek a darabjai az épületekben gíza szerte.

2019. márc. 29. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!