Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mért baj az hogy a délvidéki...

Mért baj az hogy a délvidéki magyarok is beleszólhatnak Magyarország jövőjébe?

Figyelt kérdés

Mert ők nem magyarok vagy mi? Nem egy nép erről van szó? Fejtsétek ki bővebben de az is lehet hogy nem volt ott töri órán aki ezeket mondja..

" Ha már a külföldi magyaroknak van joga szavazni, akkor...."

Meg nem értem, mi nem tetszik a "MAGYARORSZÁGI" magyaroknak hogy délvidékre jön egy kis támogatás - amit nem csodálok mert önmagában a Szerbia fizetés semmire nem lenne elegendő..

2019. jan. 27. 16:13
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

# 30

Még mindig nem tudom, hogy a vajdasági magyarok miért vannak olyan különös helyzetben, hogy a kormány kivételez velük.

Magyarországon élő fiatalként lakástámogatást nem vehetek fel abban az esetben, mivel

"A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a támogatásra, mert:

Jelenleg sincs és nem is vállalsz gyermeket."

Vajdaságban a lakásvásárlás támogatása, nincsen gyerekhez kötve.

Itthon benyújtották a vajdasági támogatási módszert amit a kormány leszavazott.

Szóval meg tudnád nekem mondani, hogy miért van ekkora különbség, ha egyszer mindannyian magyarok vagyunk?

2019. márc. 31. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!