Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mért baj az hogy a délvidéki...

Mért baj az hogy a délvidéki magyarok is beleszólhatnak Magyarország jövőjébe?

Figyelt kérdés

Mert ők nem magyarok vagy mi? Nem egy nép erről van szó? Fejtsétek ki bővebben de az is lehet hogy nem volt ott töri órán aki ezeket mondja..

" Ha már a külföldi magyaroknak van joga szavazni, akkor...."

Meg nem értem, mi nem tetszik a "MAGYARORSZÁGI" magyaroknak hogy délvidékre jön egy kis támogatás - amit nem csodálok mert önmagában a Szerbia fizetés semmire nem lenne elegendő..

2019. jan. 27. 16:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
Ismered a mondást? Könnyü más facával verni a csalánt! Na ennyi a baj!!!
2019. jan. 27. 17:43
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok én most senkivel sem összeveszni mielőtt valaki félre értené..
2019. jan. 27. 17:50
 23/31 anonim ***** válasza:
37%
Fú b.meg. Ez már legalább a 3. kérdésed. NAGYON unlak már.
2019. jan. 27. 18:25
 24/31 anonim ***** válasza:
2019. jan. 27. 18:25
 25/31 anonim ***** válasza:
59%

"Mért baj az hogy a délvidéki magyarok is beleszólhatnak Magyarország jövőjébe?

Mert ők nem magyarok vagy mi? Nem egy nép erről van szó? Fejtsétek ki bővebben de az is lehet hogy nem volt ott töri órán aki ezeket mondja.."

Egyszerű nem egy gazdasági és politikai közösség. Nem kölcsönös a beleszólás, mivel a én döntésem nincsen hatással a közvetlenül a délvidéki magyarokra. Én szerintem ezért kellene olyan választási rendszer kialakítani, hogy akik gazdaságilag kötődnek Magyarországhoz, azok szavazhassanak.

Engem például érdekelne, hogy egy választásnál mi alapján hozol döntést, hogy melyik pártra szavazol?

2019. jan. 27. 18:30
 26/31 anonim ***** válasza:
89%
NE JÁRASD már le a vajdaságiakat!! Emberek!! Ez egy troll!
2019. jan. 27. 18:34
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat...

Ha ez így megy, ahogy te leírod, akkor én ettől fogva beleszólok, joggal, hogy mit újítasz a lakásodon, mit vásárolsz, mire költöd a pénzed...és mivel az én fizetésem kevés, ezért te pedig innentől havonta utalsz nekem egy kis kiegészítést.

Hisz elvégre mind magyarok vagyunk...

Korrekt, nem?

2019. jan. 28. 00:47
 28/31 anonim ***** válasza:

kérdező, ez az a pillanat, amikor buta dolog a nemzeti kártyát kijátszani.

De hogy kicsit jobban értsd: holnaptól bemegyek a lakásodba és beleszólok az életedbe, beosztom a fizetésed, meghatározom mire költs, milyenre fesd a lajásod. Megegyeztünk? Vagy megteheti ezt vármelyik szomszédod. Na?

2019. jan. 28. 11:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Hoppá...eddig én sem olvastam välaszokat. Mègis van átfedés.....
2019. jan. 28. 11:32
 30/31 anonim ***** válasza:
45%

A balogok szerint a határon túli magyar ne szavazzon, mert akkor beleszól az itt élők életébe, holott nem itt él, nem itt adózik....

Bezzeg, Sargentíni, nemcsak szubjektív jelentést írhat, hanem követelheti Magyarország jogainak a csorbítását, mivel nem itt él, és nem itt adózik...,

Ennyi...

Ebben a legszomorúbb a magyar gyűlölő magyar!!!!

2019. márc. 31. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!