Van olyan afrikai ország, amely olyan gyorsan fejlődik, hogy belátható időn belül megelőzheti Magyarországot?
Nem "mi" normalizáljuk, hanem ez a magyar valóság. Továbbá az, hogy az összes hozzád hasonló proli kizárólag "ők" és "mi" fogalmában képes gondolkodni. Képzeld el, lehet, hogy valaki külföldön él, telibeszarja az egész magyar politikát, és kívülről, külföldiként mond pártatlan véleményt.
Magyarországon lopnak. Pont. Vedd tudomásul. Hollandiában is lopnak, csak másképp. Ugyanúgy felépül a politikus villája, a stadion vagy a kisvasút, csak máshogy, és máshogy magyarázzák. Nem hőbörög senki, mert tudják, hogy a politikusok ezt kibulizták maguknak. Helyette azzal foglalkoznak, hogy ők is kibulizzanak dolgokat. Magyarországon nem ez van, hanem hőzöng a sok hülye, hogy mé' nincs tökéletes egyenlőség, mert hát Kádár apánk megígérte. Ja, de ő már lassan harminc éve halott. Fel kéne már nőni.
"Nem "mi" normalizáljuk, hanem ez a magyar valóság"
??? Hol állítottam én olyat, hogy ez ne lenne valóság? Pont ennek az ellenkezőjéről írtam. A normalizálás fogalma megvan? Mert ezzel azt csinálod.
Hollandiáról nem sokat tudsz, sőt, inkább semmit, úgyhogy felesleges is belemenni.
A "mi meg az ők" felvetését indokolatlannak érzem, nem értem hogy jön ide, én azokat címeztem ezt a kis üzenetemet, akik azt hiszik, hogy ha az egyik lop, akkor teljesen rendben van az is, ha a másik is. Itt nincs semmilyen "mi" meg "ők" állásfoglalás.
Tökéletes egyenlőség nem létezik. Pont.
Tudod az a különbség, hogy Nyugaton egy politikus 100 forintból csinál 400-at, amiből 50et elvesz és a többit a népnek adja, addig a Fidesz csinál 200at és szintén 50et elvesz magának.
Ráadásul Nyugaton nagyon fű alatt megy az egész, ha egy politikus magánhelikopterrel érkezne valahová akkor abba belebukna. Vagy ha a saját szülővárosába érkezne olyan sok fejlesztés mint itt...
Már van ilyen.
Sőt van olyan afrikai egyetem ami jobb mint bármelyik egyetemünk...
Életszínvonalban kb kizárt viszont gazdaságilag Nigéria,Angola,Gabon,Egyenlítői-Guinea most is jobb mert brutális mennyiségű olaj-és ásványianyaguk van.
Életszínvonalra viszont kb ugyanaz van mint Latin-Amerikában vagy Óceániában:az ottani fehérek,fekete vezetők elképesztőn gazdagok,gazdagabbak mint a magyar gazdagok többsége,középosztály nem létezik,a lakosság kb 95 százaléka meg úgy él mint az ostravai vagy borsodi c.gányputrikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!