Nėmeto. -ban ėlők. VELEMENY a migránsokról?
Ti melyik tartományban éltek, féltek a migránsoktól? Ha igen mivel védekeztek vagy mivel lehetne védekezni ellenük?
Nem maszkalok este de éjszakás müszakban kénytelen vagyok.
Féltek a 3. Világháborútól? Légyszi meséljetek bármilyen történetetek ha van, vagy véleményetek.
ma 16:04
Külföldről írok. Igen, én nem migráns vagyok hanem külföldi munkavállaló. Én nem úgy jöttem ki Angliába, hogy téglákat dobáljak, követelőzzek lakás, pénz után. Én útlevéllel igazoltam magam, hogy ki vagyok, honnan jöttem. Én beilleszkedtem az adott országban. Nyelvet kezdtem tanulni, és elmentem dolgozni. Fizetek adót, Tb-t. Albérletet. Semmit nem kapok ingyen vagy azért meg "migráns" vagyok.
Szóval ne keverd a migránsokat a külföldi munkavállalókkal. 2 külön fogalom.
ma 19:16-os: nem ártana, ha tudnád, mit jelent a migráns - ugyanis mindenki, aki más országból jött, migráns!
Emellett ha neked a migráns az, aki téglákat dobál, akkor ritka ostoba valaki vagy!
Időpont ma 21:17
Na idefigyelj..Tudom mit jelent a migráns szó. Igen, írtam, hogy migráns vagyok, de nem olyan akikre használjuk a migráns szót. A tégladobáló migránsok előtt aki külföldre mentek dolgozni azokat külföldi munkavállalóknak neveztük.
Sajnálom, hogy te annyira luzer vagy, hogy otthon kínlódsz, és utálsz mindenkit akik külföldre mentek boldogulni. Szánalmas, hogy rögtön orbánozol.. Tudlak sajnálni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!