Nėmeto. -ban ėlők. VELEMENY a migránsokról?
Ti melyik tartományban éltek, féltek a migránsoktól? Ha igen mivel védekeztek vagy mivel lehetne védekezni ellenük?
Nem maszkalok este de éjszakás müszakban kénytelen vagyok.
Féltek a 3. Világháborútól? Légyszi meséljetek bármilyen történetetek ha van, vagy véleményetek.
Bayernben élek, nem félek, pedig néha éjjel is járkálok. A nagy részük szimplán szerencsétlen. Amíg Pesten laktam addig jobban féltem éjszaka egyedül a városban.
A 3. Vh-tól pedig valamelyest félek, de szerintem pont a Trump-Putyin-Erdogan-Orbán-féle politikusok miatt fog kitörni.
Baden-Würtenberg
Itt minden oké. Jókat mosolygunk az otthoni kormány-propagandán.
Igen régóta élek Bayernben (40N), itt a migránsokat úgy vesszük észre, hogy az üzletekben több árufeltöltö, pénztáros sötét börü, meg az utcán is többet lehet látni.
De félelelmre semmi ok, én este 10-kor megyek haza munkából és ehhez 1 km-t kell egy sötét városrészen átmenni a vonatig, és semmi gond vele, senki nem zalkatja az embereket.
Az egész migránsprobléma itt úgy ismeretlen, ahogy a magyaar oldalakon írogatják, ezt ott találják kim, illetve felfújnak egy-egy esetet, azt meg elhallgatják, ha más valakik csinálnak valamit.
Itt a környéken zárni kell újabban a kapukat, mert ROMÁN, BOLGÁR meg MAGYAR bandák besurrannak a lakásokba, garázsokba és veszik, amit lehet, illetve több olyan eset van, hogy kisebb üzleteben betörnek és az ottani cigarettákat lopják el, ami aránylag nagy értéket jelent az üzlet tulajdonosoknak, viszont kis helyen elfér, ezért könynen el tudják vinni és késöbb értékesíteni, beazonosítani meg nem lehet a cigisdobozokat!
Ami meg a 3. világháborút illeti, ezen idegesíteni magát bárkinek is teljesen fölösleges, mert ugyan nem nagy a valószínüsege, de sem ellene nem lehet tenni semmit, sem változtatni a helyzeten, ha netán bekövetkezik.
Baromira irigykedem, hogy Németországban ilyen rend van és harmóniában élnek a migránsokkal!
Én az életem nagyobbik részét Észak-Olaszországban élem és itt már nagyon elegünk van az integrálhatatlan hordákból. De nem kell nekem hinni, el lehet jönni, körül lehet nézni, meg lehet tapasztalni saját bőrön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!