Nėmeto. -ban ėlők. VELEMENY a migránsokról?
Ti melyik tartományban éltek, féltek a migránsoktól? Ha igen mivel védekeztek vagy mivel lehetne védekezni ellenük?
Nem maszkalok este de éjszakás müszakban kénytelen vagyok.
Féltek a 3. Világháborútól? Légyszi meséljetek bármilyen történetetek ha van, vagy véleményetek.
"Én az életem nagyobbik részét Észak-Olaszországban élem és itt már nagyon elegünk van az integrálhatatlan hordákból. De nem kell nekem hinni, el lehet jönni, körül lehet nézni, meg lehet tapasztalni saját bőrön!"
Akkor éppen ideje hazamenni Csodás Magyarországra, nem gondolod? Miért szenvedsz az olasz nyomorban?
Bár semmi közöd hozzá, a magatehetetlen testvéremet ápolom, akit viszont odakötnek a gyerekei, akik dolgoznak és nem tudják ellátni.
Ha tehetném mennék haza 5 perc múlva, nem kell, hogy te írd elő nekem! De cserélhetünk, ha gondolod!
Akkor ideje visszamenni Magyarországra, drága kérdező.
Ott biztonságban és boldogságban élhetsz a sok kedves kis magyar között.
Én meglepődtem a válaszokon. Nekem több barátom, rokonom él Németországban, és a legtöbbjük bizony egyre többet panaszkodik a migránsokra. Jó magam is lassan 15 éve élek Angliában, és az elmúlt pár évben már én is látom/ hallom a migránsok viselkedési gondjait. Pedig nem Londonban, hanem egy kisebb városkában élek. Mi minden évben kocsival megyünk haza Magyarországra, és pár éve szó szerint az autópályán rohangáltak a migránsok. Szinte minden kamiont felnyitottak amelyiket lehetett. Calaisnál rendőrök irányították a forgalmat. Olyan 2 éve nyugis a helyzet.
Tavaly nyáron elmentünk Németországba az egyik rokonunkhoz.(Frankfurtban lakik) , hát ott hemzsegtek a migránsok. Sokan voltak, és zavaró volt (még nekem is, pedig angliai lakosként jobban hozzá vagyok szokva)
Nyugodj meg Kérdező, akik itt válaszolgattak, egyik sem él Németországban, (veled ellentétben) csak a megszokott libsi lefizettek, ezért is érnek rá munkaidőben fórumozgatni.
Nekem vannak echte német barátaim, horrorokat mesélnek. Többen tervezik a Magyarországra költözést, csak várják mint egy utolsó csodát, a tavaszi EU-s választásokat.
Persze, nincs semmi féle probléma, a német kormányválság sem miattuk volt, Merkel sem ebbe bukott bele. 😂
Meg senkinek nem ártanak, az a pár halott, meg akin átmentek pár éve kamionnal, az a pár száz zaklatás Kölnben meg migránsnak öltözött magyarok követték el, hogy legyen hír az M1 en. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!