Az USA határozza meg kivel lehet kereskedni?
Demokrácia... kell az olajuk és önként nem adták.
Nem várják el mástól, csak ugye a dollár az egy jó fizetőeszköz, és az, hogy az USA korlátozza a saját kereskedését Iránnal nem segít azoknak, akik Iránból vásárolnának dollárral, mert Iránban miért fogadnál el USAdollárt, ha a legnagyobb USA dollár tulajdonos kiszáll a piacodról és kevesbb dolgot tudsz kezdeni az USA dollároddal?
Ezért kötött az Eu és Irán dollár mentes kereskedelmi megállapodást, ami enyhíti az USA szankciójának súlyát.
Igen, mint nagyhatalom, ezt megteszi.
A 2. világháború előtt Japánt próbálta észre téríteni hasonló módon, de csak olajat öntött vele a tűzre, mert ez is egyfajta háború ha úgy tetszik, de szerintem megvan az oka.
Nyilván Trump jobban értesült mint mi, ott van neki a CIA, és ha az azt mondja, hogy Irán terroristákat pénzel, támogat, akkor abban lehet valami.
Az USA-nak sem jók az ilyen korlátozások, de végső soron a mi érdekeinket is szolgálják, ha igaz az indok, mert Európában élünk, ahol szintén előfordulnak terrorista támadások.
Mivel az oroszlán bajuszát nem a legjobb ötlet megcibálni, rájöhetnek a terroristák is, hogy egy toronyért egy egész várossal kell fizetniük, dupláért meg városokkal és csak a bolond ad el fegyvereket a rosszakarójának, hogy aztán ellene fordítsa azokat.
Mert arról van szó, az a lényeg, a fegyver a legjobb üzlet.
Ha persze csinálnának maguknak nehézipart, acélgyártást, meg gépipart a tevehajcsárok, akkor saját maguk is tudnának fegyvereket gyártani, hogy milyet, az mellékes most, de ahhoz olyannak kellene lenniük, mint az általuk megvetett nyugatiak, mert ugye nem az ezeregyéjszaka meséiben élünk, ahol a dzsinnek mindent megcsinálnak a kedvünkért.
"Nyilván Trump jobban értesült mint mi, ott van neki a CIA, és ha az azt mondja, hogy Irán terroristákat pénzel, támogat, akkor abban lehet valami."
Ha az USA azt mondja valakire hogy terrorista akkor biztosan az? lol :) Hát te aztán igazi birka vagy. Szinte már bégetsz.
Inkább az USA, mint az arab terrorista gyilkosok!
Ha én hoznám a törvényeket, vagy az amerikai elnökök helyébe lennék, nem lenne aki terroristáskodjon és te sem pimaszkodhatnál itt, mert már lerendeztem volna a dolgot.
Most olvastam, hogy Izrael bevezeti a halálbüntetést a terroristák ellen.
Nagyon helyes, már régen kellett volna.
Disznóhúgyba fojtani valamennyi gyermekgyilkost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!