A liberálisok miért nem fogadnak el más véleményt? Miért cenzúráznak?
Sok esetben történik ilyesmi. Legutóbb Orbán a gyerekével posztolt egy fotót párhuzamba állítva egy Brüsszeli miniszterelnökkel, aki migránsokkal fényképezkedik. A képen kifejtette Orbán a saját véleményét, ami összhangban van a kormányéval és az emberek 90%-ával.
Senkit sem sértett. Ennek ellenére törőlte a képet a facebook. Nem ez az első eset. Miért ilyenek a liberálisok?
Először is azért, mert cseszegeti Rudi Vervoortot.
"A képen kifejtette Orbán a saját véleményét, ami összhangban van a kormányéval és az emberek 90%-ával."
Másodszor pedig ezt hívják manipulációnak. Van egy egyszerű példám, hogy megértsd.
Találtam két képet az elsőn Orbán Viktor látható, a másodikon Rudi Vervoort. Ezen két kép alapján szerinted ki támogatja az arabokat és ki a fehér embereket, az európaiakat?
" libsik birják legkevésbe a nekik nem tetsző vélményt"
A kritikát senki sem szereti, libsik sem, bár gondolom, itt az a libsi akire mondják és a kormánypártiak sem. Sőt az szerintem az emberek nagy részére is igaz.
Mondjuk a kérdés érdekessége, hogy sehol sincs erről egy írás, ami meglepő, mert a kormánypárti média igen szereti hangoztatni az ilyen eseményeket.
Pontosítva: nem arra a képre gondolsz, amin Orbán az UNOKÁJÁVAL fényképeszkedik, glória, fehér fény, smiley, a másikon pedig MACARENA (tudom, hogy nem így hívják) a francia miniszterelnök, Szent-Márton szigetén (Karib térség, jó messzire úszott az a migráns) , amit az Irma hurrikán miatt látogatott meg, és színesbőrűekkel fotózkodott, fekete háttér, mérges simley?
Külföldön csak az verte ki a biztosítékot, hogy az egyik "úriember" a középső ujját mutatta fényképezkedés közben, de amúgy még az itthoni hírekben sem volt szó migránsokról, ez már csak a ti hozzáköltésetek (vajon miért is?).
Talán azért tiltották le, mert az sugallta:fehér ember oké, nem fehér nem oké.
Köszi a 888-as linket, itt legalább meg lehet tekinteni, miről is van szó:
Ezzel csak az a gond, hogy:
1. A Macaronis képen nem migránsok vannak.
2. Hamis dilemma: nem csak az a két lehetőség van. Amúgy meg nem tudom, nekem magyarként hogy a jó francba lehetne választani a francia miniszterelnököt inkább.
De felőlem maradhatott volna, én átlátok a ferdítéseken, mert én állat szkeptikus utána szoktam járni a hírknek más forrásból is, ne csak az egyik oldalt ismerjem, de sok ember sajnos csak a Lokálból tájékozódik, ők benyalják az ilyesmit.
A 888-at meg majd mindjárt megsajnálom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!