Nyugaton a liberálisok miért preferálják jobban muszlim hitet a kereszténységnél?
Pl. levetették a fényképről a keresztet, mert pusztán a kereszt látványa sértette volna a muszlimokat. Ugyancsak rengeteg keresztény templomot bontanak le, és rengeteg muszlim templomot építenek.
Figyelj, én elhiszem, hogy liberális vagy, és nem akarod elhinni, amit írok, de ez akkor is így van. A kereszténység ellen dolgoznak.
"Figyelj, én elhiszem, hogy liberális vagy, és nem akarod elhinni, amit írok, de ez akkor is így van. A kereszténység ellen dolgoznak."
Én meg Nyugaton élek és az utcán csak úgy osztogatják Bibliát mondom nem kérem, mert nem beszélek hollandul erre azt mondta, hogy várjak egy percet, majd hozott angol nyelvűt. Semmit nem kérdezett, hogy milyen vallású vagyok, hiszek-e Isten. Annyit mondott, hogy olvassam el és utána mondjuk ítéletet.
Ezek közül a bírósággal én egyet is tudok érteni. Persze bele lehet magyarázni, hogy micsoda keresztényellenes, de mennyivel egyszerűbb két perc alatt levenni, mint egy-két óráig még ott szenvedni úgy, hogy érdemi dolog nem történik. Én is inkább családommal töltenék egy órát, minthogy ezt a rinyálást hallgassam.
"Mégis hol és hogyan?"
Pl karácsonyi mecsetet építtetett zuglóba.
A liberálisok ellenségének (kereszténység) ellensége (muszlim) a bartájuk. Régi mondás, de igaz !
Még akkor is, ha először a transzikat írtják a muszlimok, míg így is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!