41/52 anonim válasza:
Ez egyetlen eset, kérdező, nem szabad általánosítani. Ha a 99%-uk ilyen lenne, akkor sem szabadna! Nem szabad származásilag, vallásilag, kulturálisan elítélni valakit. Nincsenek alsóbbrendű emberek, kultúrák, jobb vagy rosszabb emberek. Az olyanokat kivéve persze, akik így ítélkeznek, és nácik! - valahogy így "gondolkodnak" a libsik.
42/52 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a számrazás egyáltalán nem befolyásolja a viselkedést, sőt, a kultúra, neveltetés sem. Pontosabban a libsik nem veszik észre, hogy bizonyos kultúrájú, származású emberek közt szocializálódik az egyed, és valamennyire átveszi azt a közeget. Ill. természetesen azt sem, hogy belső tulajdonságok öröklődhetnek, vagy hogy a fizikai megjelenés befolyásolja a viselkedést.
43/52 anonim válasza:
43
# Ha a 99%-uk ilyen lenne, akkor sem szabadna! #
Nem hinném, hogy te normális lennél!
Meg a liberálisok se.
44/52 anonim válasza:
44
"Azt kifelejtettem, hogy a számrazás egyáltalán nem befolyásolja a viselkedést, sőt, a kultúra, neveltetés"
Erről milyen kimutatásaid vannak?
45/52 anonim válasza:
Effektíve teljesen irreleváns ezek mind integráló tag már abba a minenki másnak káros kultúrába.
46/52 tgt válasza:
Vigyázni kell a lengyelekkel.
47/52 tgt válasza:
Az apácák is veszélyesek
48/52 tgt válasza:
49/52 anonim válasza:
Tgt
Nem tudom mi lehetsz
T= valami kisállat a fejbőrön
G= megtermékenyítő oldat
Ezekrő statisztikád van,hogy hány darab ilyen eset volt?
Mert nem gondolom,hogy sok apácát ismerek,aki kilógatna gyerekeket az ablakon! Ja és az is amerikában!
Na hagyuk már!
Annyira vagy komoly, mint a neved!
50/52 anonim válasza:
Tgt ez nagyon szánalmas!
Mármint amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!