A kommenteid alapján gyűlölködésben és provokálásban nagyszerű,kérdező.
De a kérdésre válaszolva,én ugyan nem vagyok liberális,de a gyerekeket nevelőintézetbe kell tenni.A kitoloncolás jobb lenne,csak azt a környező országok nem honorálnák.
"inél? A németeknél? Mert speciel a magyarok is. De pl."
Ne hazudj!
Az összes többi állításod is vicc.
Olyan érdeklődőek a "keresztyén konzervatívok", hogy az mindig szívmelengető.
"Mi a véleményed?"
"Ez a véleményem."
"TE FÉLKEGYELMŰ FÉREG HOGY MERÉSZELED!!!!!!"
1) Hogyha az ilyen bűncselekmények után a bűnösöket támadnátok és nem az ártatlanokat, akik felületesen hasonlóak a bűnösökhöz, akkor meg nekem nem ez lenne a reakcióm. TE vagy az, aki olyan emberek fejét követeli egy bűncselekmény után, akik nem követtek el semmit. Én csak annyit mondok, hogy pontosan ugyanúgy kell eljárni, ahogy minden más bűncselekmény esetén is. A BŰNÖSÖKET, és csakis a bűnösöket meg kell büntetni.
2) Akkor meg miért kérdezed? Ha felteszel egy kérdést, és a válaszolókat elkezded sértegetni, akkor lehet hogy eleve nem kellene feltenned a kérdést.
"Ha a liberálisok felelősek azért, amit migránsok követnek el, mert ők "migráns barátok", akkor a konzervatívok felelősek azért, amit magyarok követnek el, mert ők meg "magyar barátok"
Hát pont nem.
A migránsokat ti hozzátok ide, a magyarok már itt vannak.
És miért lényeges egy ilyen esetnél az elkövetők származása,etnikai háttere,vagy vallása?
Az a szörnyű,hogy egy ilyen gyerekbántalmazós tragédiát is gyűlöletkeltésre használnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!