Nem pontosan tilos, csak hivatalosan nem adják meg ezeket a számokat és nagyon szorosan figyelemmel kísérik ezeket a tanulmányokat. De alapvetően nem lehet tudni
Az ázsiaikkal általában nincsen gond, ők igen beilleszkednek, azok akik még a középkorban élnek pedig nem
2022. aug. 15. 02:56
42/57 anonim válasza:
Igen sajnos az iszlám vallás megmaradt a középkori szinten. Pedig csodálatos a francia kultúra és mivel Franciaország befogadtak Őket meg kellene próbálkozniuk azonosulni a francia kultúrával, vagy legalábbis tisztelni. Nekik is jobb életük lenne.Az oktatási rendszer nem tud többet tenni ezért? Gondolom az arab diákok is francia nyelvű iskolába járnak, tanulják a francia irodalmat és a francia történelmet. Mégis kevés ahhoz, hogy integrálódjanak? Persze Magyarországon 600 év kevés volt a cigányság integrálásra és egyre több a probléma velük. Nem mindegyikkel és nem a bőrszínük miatt,hanem a viselkedésük miatt.
42) Beszélnek franciául, járnak iskolában stb, nem ez a probléma, de ahogy mondtam, nem keverednek a többivel, szóval az ő negyedjeiben nem létező a francia kultúra
43) Sajnos igen ez a valóság...
Megyek Párizsba jövő héten a munkáért és nem annyira tisztában vagyok vele, nem leszek a külvárosban szóval nem annyira aggódok de ez már szörnyű, hogy ne lehessen gond nélkül egy olyan helyen járni
2022. aug. 15. 16:24
45/57 anonim válasza:
Igen értem, hogy járnak francia iskolába, de valahogy a lelküket mégsem érinti meg a francia kultúra. Egyébként felháboritó,ha Párizsban ezen csoportok miatt nem lehet biztonságba élni. Az ottani arabok is jobban élnének, ha elfogadnák a francia kultúrát. Mert ha ez így folytatódik akkor 30-40 év múlva már nem lesz Párizsban francia kultúra? A kormánynak tennie kellene ez ellen. Ez így senkinek nem lesz jó.
2022. aug. 15. 22:43
46/57 franciasrac válasza:
Ugye :/
2022. aug. 16. 05:10
47/57 anonim válasza:
Mit tapasztaltál most Párizsban?
2022. aug. 23. 11:05
48/57 franciasrac válasza:
Pénteken megyek, rosszul fogalmaztam magam utoljára 😅
2022. aug. 24. 03:12
49/57 anonim válasza:
Megvan még Párizs? Nem szedték széjjel?
2022. szept. 25. 20:43
50/57 franciasrac válasza:
Na mi főleg La Défense-ban voltunk, ott nem túl problémás, de Párizs közepén egy csomó sátrat láttunk a Szajna-parton, biztos kempingeztek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!