Miért alázzák meg a magyarokat az elrabolt országrészeinken, hogy pl. ne beszéljen magyarul?
Ez nem kirekesztés és hátrányos megkülönböztetés, amelynek a magyarság a saját ősi földjén az elszenvedője? Te mit tennél ilyen helyzetben, mint a minapi nagyváradi eset egy pékségben, ahol a román eladó azt kiabálta a perecet venni szándékozó magyar hölgynek, hogy tanuljon meg románul és aztán jöjjön vissza? És ilyen esetek nemcsak Erdélyre, de a Felvidékre, Délvidékre, Kárpátaljára, stb. is jellemzők sajnos.
#17.: tudtommal nem a puskalövések száma határozza meg, hogy egy országrész elszakítása területszerzés-e. Márpedig az oroszok a maguk sunyi módján azt csinálják Ukrajnában és Grúziában is.
A románok is áhítoznak Moldovára; háborúztak is érte 1990 körül.
De látom, te nagyon nagylelkűen lemondasz ezeréves hazánk területeiről a szomszédaink javára, agyagedényke.
Csupán tudomásul veszem a realitásokat. Mellesleg (csak hogy tudj róla) revizionista felfogásod a gyakoris berkekben még mindig elfogadhatóbb a többi "agymenéshez" képest.
Ne gondold, hogy alapból elutasító vagyok, de területszerző háborúskodáshoz nincs kedvem, mert 1 életem van. A már említett bécsi döntéseknél pedig megjegyezném, amit a magyar állam akkor visszanyert, az közel sem fedte le csak a magyar lakta részeket, bőven került oda más nemzetiség által benépesített vidék is.
#24.: "A már említett bécsi döntéseknél pedig megjegyezném, amit a magyar állam akkor visszanyert, az közel sem fedte le csak a magyar lakta részeket, bőven került oda más nemzetiség által benépesített vidék is."
Az csak a magadfajta xenofóboknak baj.
Egyébként azok már rég beolvadtak volna a magyarságba, ha megmaradnak 1941-es határaink.
'Az csak a magadfajta xenofóboknak baj.'
Nem, ez történelmi tény :)
Kérdező és a Warmongering Widámfiúk, sok volt a Call Of Duty meg a kárpátia?
Ok. Nagyvárad (vagy nekem Oradea) az államalapítás óta m.o. Része volt. Egy dolgot nem értek... Az államalapítás előtt kinek a területe volt Oradea te jószág?
Ha az ősi magyar földet akarod visszaszerezni akkor inkább etelközbe próbálj keresztes hadjáratot indítani.
Istenem, akkora mázli, hogy nem az ilyen tesztoszteron túltengésben szenvedő neonácik döntik el mikor van háború és mikor béke.
Bár mondjuk ha annyira kell vissza erdély, kérd a télapótól karira, vagy menj az itt felgyülemlett néhány dicsőséges huszártársaddal együtt, és provokáljatok nemzetközi konfliktust.
Tőlem hajrá, de ne várd már el mindenkitől, hogy veled tartson.
Személy szerint, egy ilyen országért mint ez, én sosem fogom vásárra vinni a bőröm senki ellen, az tuti.
"Személy szerint, egy ilyen országért mint ez, én sosem fogom vásárra vinni a bőröm senki ellen, az tuti."
Mintha valaki mondta is volna ezt a hozzád hasonló koszprolinak egyáltalán.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!