A Kalegri terv, avagy az európai fehér népesség tervszerű eltüntetése szerintetek létező folyamat?
Nem vagyok rasszita. De utána olvastam számos statisztikai forrásból az eredményeknek és erre jutottam:
Az amerikai négerek IQ-ja átlagosan 15-20 ponttal marad az amerikai fehérek intelligenciakvótája mögött.
Ezeket a fekete/fehér különbségeket minden olyan teszt újra meg újra kimutatta, melyeket az US hadserege folytatott bármelyik városban, államban és az amerikai közoktatási minisztérium a helyi iskolában. Ugyanez az arány volt igaz egy negyven éves időszakban.
A 85-ös átlagos intelligenciakvótával csak a négerek 16%-a éri el a 100-as számot, míg a fehérek fele eléri ezt. A négerek IQ-ja 10-25%-ig fedi át a fehérekét - az azonossághoz legalább 50% lenne szükséges.
Feketéknél hatszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az 50-70-es IQ kategóriában vannak, azaz a lassan tanulók (visszamaradottak) közé tartoznak, a fehéreknél tízszer nagyobb annak a valószínűsége, hogy IQ-juk 130 vagy afölött van.
AZ USA kormányának PACE vizsgálatán, mely 100 ezer egyetemi hallgatót vizsgált meg, akiket a jövő adminisztratív vagy polgári vezető állásaira képeznek ki. A jó eredményt elértek között még föltűnőbb a fehérek és feketék teljesítménye közti különbség: a fehérek 16%-a 90%-os vagy afölötti eredményt ért el, míg a négerek egy százalékának csak egy ötöde érte el a 90 %-ot. A fehér/fekete siker aránya 80/1.
A sziriai menekültek iq ja után nem olvastam bár szerintem nem kell őket bemutatni.
ezeket a menekülteket valóban sokkal könnyebb irányitani és szabályozni , mint egy társadalmi öntudattal rendelkező fehér népességű országot, ezért Ugy gondolom A kalegri tervnek van alapja.
40
A zsidók Izraelben keveretlenek és egyáltalán nem szegények. SŐT.
A zsi..ók anyai ágon keveredhetnek. A kínai zs..ó, az afrikai zs..ó, az askenáz zs..ó, a pólisi zs..ó, a szefárd zs..ó olyan, mint a környező alaplakosság.
Az én családom mindig is erősen magyar-érzelmű volt, lesz, van.
A német dédszülő hozta a munka fontosságát, a zs..ó a profit fontosságának fontosságát.
Kalegri terv...
Ok. Az az, ami. És zajlik. Letagadják és zajlik.
Letagadják és zajlik. Kábé sok minden így működik.
Mi magyarok vagyunk. Én és a családom. Én csak magyar hölggyel, házasként, meg ahogy illik, de más helyett nem dönthetek. Inkább egy csúnya magyar lány, mint egy dögös nirériai. Csak.
Vallom amit a Bronxi mesék apukája a párt választó fiának: "Én inkább olasz lányt választanék, de ez a te döntésed."
Minden döntésed a Te döntésed. És majd meg látjuk a nap végén.
42
A zsidók keveredéséről a Talmud adja az irányt, és a Talmud felülírja a Tórát is a zsidó lexikon szerint.
Hogy ki milyen géneket kap DOMINÁNSként, az az öröklődésen múlik, és mi magunk csak megpróbálunk belemagyarázni ezt-azt, valahogy értelmet adni a különben érthetetlennek.
A Habsburgok származásuknál fogva vegyítették a nekik kiszolgáltatottakat, az értékes magyarba anyai ágon zsidókat, hogy zsidónak mondhassák később a saját hasznukra, és a Drexler Miksa terv szolgálatára.
Egyszer keveredve, már NINCS döntés, nincs választás, hogy én ez vagyok, vagy az. Ott van a Talmudban. Nem " vallom" ezt vagy azt.
A kalergiterv is egy zavart/kevert monarchiabeli elme szüleménye mindenki más vegyítésére a zsidókon kívül. Mondhatja akkor a fehérnek LÁTSZÓ mulatt is, hogy pedig ő fehér. A genetika mást mond.
Az effélékre találták ki és terjesztették el a zsidók a pszichológiát. NEM a keverékzsidók, hanem a keveretlenek.
43-as
Ok, utánanézek. "Drexler Miksa terv" megguglizzuk.
A lényeg az, hogy a magyarság az elcsatolt területeken rohamosan asszimilálódik. Fájó szívvel látja, akinek vannak ott ismerősei.
Hiába teremtünk feleségemmel 4 magyar gyerkőcöt, ha utána balliberális lesz, és vagy összeházasodik egy csehszlovákkal, románnal.
Ez a probléma.
A Kalergi terv az USA és a britek, franciák terve. Ez egy protestáns-puritán-keresztény-cionitsa terv.
Ebben a bibliai tervben mi "Góg és Magóg népe", valamint "Nimród népe" vagyunk. Vogymuk. Ez a nem mindegy, amit ránk vonatkoztatnak.
A többi érdektelen. Mennyei Jeruzsálemmel együtt.
Az nem mindegy, mi magyarok nem szeretnénk kiirtva lenni, akármilyen szépen kéri az USA,K, Fr, szlávok, latinok, zsi..ók.
Akkor tessék minket egyenént lelőni. Jó napot kívánok.
Kalergi terv
Végig viszik, erősek.
Vagy nem sikerül nekik.
Hogy maradjunk "árnyékban".
ez itt a kérdés
12.03
De hát ki vagyunk irtva. Vegyítés által.
(A kalergiterv Kalergi terve. Nem az USA terve, stb, ők csak használják az osztrák-japán eszelős tervét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!