Betelepítés 2018-ban? Puzsér szokta ezt elővenni, és valahogy soha senki nem firtatja ezt az ötletet, miközben szémomra teljesen abszurd. Reális ez?
https://www.youtube.com/watch?v=hDwAgCEXnGU
tízezrével? és honnan? Nyilván nem kínából akar betelepíteni, onnan amúgy is jönnek. De ahonnan integrálható népesség betelepíthető lenne, szerintem ott ugyanúgy népességcsökkenés van, és a probléma nem oldódna meg globálisan. Arról nem is beszélve, hogy ki akarna egy ilyen programban részt venni manapság? mikor voltak utoljára betelepítések a világban bárhol? szerintem ez idejétmúlt dolog
halkan megjegyzem, hogy én úgy tudom most az arab-afrikai emberek betelepítése zajlik nagyüzemben (törvényesen támogatva).
én erről tudok. Nyilván ez rossz, de még sem változtatnak a törvényeken, sőt, még a betelepítést segítik velük. Vicc és siralmasan borzasztó
Baromság. Ugyan ki akarna Magyarországra jönni, amikor a szomszédban itt van Ausztria? Fogja magát, felül a buszra és kiutazik.
Pláne, hogy nem csak szegénység van, de még a magyar nyelvet sem beszélik, a magyarok pedig nem értenek angolul, franciául, németül, amit ezek az emberek esetleg beszélnek.
Ja, meg ott van még az is, hogy a magyarok úgy gyűlölik a külföldieket, mint a cifrafosást, pláne, ha más rasszba tartozik. Minek akarnának akkor ezek itt élni?
Azért számtalan példa van arra, hogy bármilyen náció remekül el van itt és most nem a cigányokról beszélek, hanem az elmúlt 30 év alatt a törvényes utat végigjárva nálunk választottak új hazát. Kínaiak, arabok, egyéb színesbőrűek, ... hogy csak a nagyját soroljam.
Újabban a hazájukat elözönlő migránsok miatt egész falvak alakulnak németekből, hollandokból, sok angol is van és egyre többen lesznek.
Azért mert nálunk trendi fikázni az országot, az értelmes ember számára nem releváns.
Ja, tök jól elvannak. Főleg akkor tetszik nekik a hely, amikor feljelenti őket valaki, mert olyan embereket látott az utcán, akiknek kendő van a fején vagy sötét a bőrszínük.
Ne terelj!
Azért mert valaki nem ismerte fel a fekete Pákót (mert nem néz szemét műsorokat) és BEjelentette, attól még nem ez a jellemző! ... de ezt te is tudod!
A kutya nem jelentette fel a néger gyógyszertár-tulajdonost, az arab nőgyógyászt, vagy a sarki kínai boltost.
Nem leszel hiteles, ha felszínes vagy és mantrázod, amit a szádba adtak.
1) Puzsér egy szaktudás nélküli celeb, nem tud szakszerű véleményt formálni a médiát és kocsmafilozófiát leszámítva semmiben.
2) Betelepítés gyakorlatilag mindenütt folyamatosan zajlik, amit persze nem úgy kell elképzelni, hogy repülővel ideszállítanak egyszerre több ezer embert és lerakják őket a Mecsekben, hanem úgy, hogy a kormány kedvére lazítja a bevándorlási feltételeket vagy támogatja a bevádorlókat kedvezmények formáájában. Magyarországon is évente ezrek kapnak tartózkodási engedélyt a kormány kommunikációja ellenére.
3) A népességcsökkenés nem feltétlenül probléma, csak alkalmazkodni kellene hozzá, de a politika egyik lényegi eleme az, hogy kerülni kell a nagy változtatásokat, mert azt a szavazók nem szeretik.
Mit ne tereljek, okoska? Megtörtént eseteket írtam és nem Fekete Pákóval estek meg.
Az országod egy gyökér hely, ahonnan még a bennszülöttek is menekülnek, nem hogy a külföldiek. Fogadd el.
6-os
"Puzsér egy szaktudás nélküli celeb,..."
Ez azért nem így van, mert végzettsége szerint magyar–történelem szakos tanár, kinek némileg nagyobb rálátása van a dolgokra, mint a gyakoris publikumnak.
Mondom neked mindezt úgy, hogy nem szimpatizálok vele.
"halkan megjegyzem, hogy én úgy tudom most az arab-afrikai emberek betelepítése zajlik nagyüzemben"
hova? te miről beszélsz? az nem betelepítés, amire gondolsz, avlószínűleg. Pont erről szólt a beszélgetés
7-es
Bár nem én írtam neked a Fekete Pákót, de bizony, hogy vele esett meg! Válogass, a neked hiteles hírportálok közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!