Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Kalegri terv, avagy az...

Istenedapénztebirka kérdése:

A Kalegri terv, avagy az európai fehér népesség tervszerű eltüntetése szerintetek létező folyamat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszita. De utána olvastam számos statisztikai forrásból az eredményeknek és erre jutottam:

Az amerikai négerek IQ-ja átlagosan 15-20 ponttal marad az amerikai fehérek intelligenciakvótája mögött.

Ezeket a fekete/fehér különbségeket minden olyan teszt újra meg újra kimutatta, melyeket az US hadserege folytatott bármelyik városban, államban és az amerikai közoktatási minisztérium a helyi iskolában. Ugyanez az arány volt igaz egy negyven éves időszakban.

A 85-ös átlagos intelligenciakvótával csak a négerek 16%-a éri el a 100-as számot, míg a fehérek fele eléri ezt. A négerek IQ-ja 10-25%-ig fedi át a fehérekét - az azonossághoz legalább 50% lenne szükséges.

Feketéknél hatszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az 50-70-es IQ kategóriában vannak, azaz a lassan tanulók (visszamaradottak) közé tartoznak, a fehéreknél tízszer nagyobb annak a valószínűsége, hogy IQ-juk 130 vagy afölött van.

AZ USA kormányának PACE vizsgálatán, mely 100 ezer egyetemi hallgatót vizsgált meg, akiket a jövő adminisztratív vagy polgári vezető állásaira képeznek ki. A jó eredményt elértek között még föltűnőbb a fehérek és feketék teljesítménye közti különbség: a fehérek 16%-a 90%-os vagy afölötti eredményt ért el, míg a négerek egy százalékának csak egy ötöde érte el a 90 %-ot. A fehér/fekete siker aránya 80/1.

A sziriai menekültek iq ja után nem olvastam bár szerintem nem kell őket bemutatni.

ezeket a menekülteket valóban sokkal könnyebb irányitani és szabályozni , mint egy társadalmi öntudattal rendelkező fehér népességű országot, ezért Ugy gondolom A kalegri tervnek van alapja.

2018. júl. 29. 19:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Él-e még a kérdés?
2024. jan. 9. 17:48
 32/45 anonim ***** válasza:

"A "magyarok" mára már csupa zsidók."

ja nem, még maradt 1 magyar - én, meg még az asszony, és a gyerkőcök

2024. febr. 12. 16:15
 33/45 anonim ***** válasza:

32

Elvégezte már a családfakutatását?

2024. febr. 12. 16:45
 34/45 anonim ***** válasza:

Igen.

És anyai ágon nemesek is vagyunk.

Levéltári családfakutatás, nem kamu netes kutyafüle.

...

Akkor 6 magyar már van.

Én és a családom.

Mi vagyunk Noé

:S

Nézd már végig a nagyszüleid, dédszüleid vezeték neveit, mik lennénk

2024. febr. 12. 18:54
 35/45 anonim ***** válasza:

34

Óvatosan a kijelentésekkel.

A Habsburgok alattomosan dolgoztak. Így került a házasítási politikájuk eredményeképpen pl. Liszt vagy Erkel is a Zsidó kiválóságok közé.

Semmi baj a "netes" családfakutatással, oda is a levéltárból lefényképezett anyakönyveket tették fel. Amit meg még nem tettek föl, azt is meg lehet nézni mikrofilmen. A maradékra tényleg csak a levéltár marad.

A levéltárosok is hazudnak a tévé Családfamesék műsorában, amikor nem akarnak zsidó elődőt találni.

Az is csalás, amikor a keresztelkedett zsidócsalád minden tagját a következő nemzedékben már katolikusként meg más keresztényként tartják nyilván. És

1867 után már minden zsidó magyar lett. És Ferenc József IS osztogatta pénzért a nemességet. + az addig zsidómentes nemesi családok is a zsidó beházasított lányok pénzével mentették a birtokot.

Csoda és szerencse, ha sikerült egy családnak zsidómentesnek maradni.

2024. febr. 12. 23:32
 36/45 anonim ***** válasza:

"Óvatosan a kijelentésekkel."

Van 1 kazár-askenáz-zsidó dédmama, mindig is tudtuk, meg a sváb dédmama . mindig is tudtuk. És beházasodtak hozzánk magyarokhoz.

A magyarok (a hunok is és az avarok is) akkor működtek jól, ha mint ma USA és Izrael egyfajta hadseregként tekintettek magukra.(Fuldai kódex) Nem áldozati entitásként. 1526 ig minden jó volt.

Aki beveszi a Krisztus dumát, úgy is végzi. Elhagyja hitét, úgy is végzi.

2024. febr. 13. 09:45
 37/45 anonim ***** válasza:

36

Egy zsidó meg egy sváb dédmamával bizony nem magyar, hanem kevert. Már csak cigány elődöt kell találni, és kevertebb már nem is lehet.

Kérdezze csak meg a svábokat és a zsidókat erről. Ha híres ember lenne, feltennék a Zsidó kiválóságok közé.

Nem a NÉV számít, a zsidóknál csak az anyai ág által öröklődik a zsidóság. GENETIKA.

2024. febr. 13. 17:51
 38/45 anonim ***** válasza:

100:8=12,5%

2x12,5%=25% idegen migráns

75% ehte hungarise magyar

ebből 12,5 % nemesi

Cigányt nem találtak, az askenáz zsidók pedig kazár zsidók.

A 8. században egy kelet-európai szkíta ország zs..ó hitre tért. Ezek a kazár zs...dók. Azért fehérek.

75%-os magyarként magyarabb vagyok, mint Klaus Johannis román elnök román. Vagy Zelenszkij elnök ukrán, vagy Boris Jonson angol...

Genetikailag: N1c-L1034. Ezt nem tom mit jelent.

2024. febr. 16. 19:22
 39/45 anonim ***** válasza:

38.

Tőlem annak tartja magát, aminek akarja.

Csak ebben nincs relativizálás, ha az igazság számít, meg a zsidók által terjesztett kazármese.

A nemesség az NEM származás. (A Habsburgok alatt kapott/vett/szerzett nemesség pedig bizony a Habsburgok érdekében -a magyarok ellen- végzett cselekedetekért volt kapható.)

Ahogy már írtam, az apa NEVE nem kizárólagos, az anyai ág is számít, FŐLEG a zsidóknál.

Megnyugodhat, a Drexler Miksa terv sikeres VOLT.

2024. febr. 16. 21:11
 40/45 anonim ***** válasza:

Tehát olyan, hogy magyar nincs (szdsz-es vélemény)

Fel kell mérni keverdéseket egyénenként, és ki jön, hogy a világ legszegényebb népei fajtiszták, mert oda senki se akart bevándorolni. (Banglades, Pigmeus-föld, Timbuktu... stb)

Magyarországon vannak "magyarok" is. Ez neked miért baj? Hogy a többség minek tartja magát az ettől független.

2024. febr. 16. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!