Vallási jogot sért, hogy az izraeli hadsereg megrohamozta az Al-Aqsa mecsetet vagy ehhez joguk van mivel azt a területet az istenük nekik adta?
Figyelt kérdés
Most már Jeruzsálem Izrael fővárosa. Az Al-Aqsa mecset valószínűleg zsidó érdekeket sért. Lehet, hogy idővel le fogják rombolni a mecsetet? Az istenük a területet nekik adta. Ez mire jogosítja fel őket? Amerika teljes mellszélességgel a zsidók érdekeit védi. Lehet, hogy most jött el az idő a mecset lerombolására? Mint kívülálló figyelem az eseményeket, egyik szemita nép iránt sem érzek ellenszenvet, se a zsidók se az arabok iránt. Próbálom megérteni az eseményeket. Számomra nagyon furcsa, hogy két testvér nép, közös őssel ennyire gyűlöli egymást.2018. júl. 28. 13:04
1/23 anonim válasza:
A hit és az értelem nem édestestvérek. Nincs igazság, HIT van.
2/23 anonim válasza:
A zsidók számára a mecset csak egy eltakarítandó kőhalmaz, semmi értéke nincs. A Tízparancsolt első parancsolata: Ne legyenek idegen isteneid én előttem - a zsidók számára Allah egy idegen isten, semmi más.
3/23 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a hazugsagot? Most vezettem turistakat az Al Aqsahoz - semmi kulonos nem volt ott.
4/23 anonim válasza:
Igen, tudom, most mindenki ott lakik, ott dolgozik, ott van befektetése, stb. De a zsidók számára egy felesleges tényező, mert a Salamoni Templomot akarják, nem mecsetet.
5/23 anonim válasza:
"Most", ugy ertem, hogy egesz deleott a Templom Hegyen voltunk, az Al Aqsaban is, meg a Siratofalnal is. Minden a szokasos mederben.
6/23 anonim válasza:
Lehetséges hogy közel keleten azt a kis porsivatagot elfoglalják de az igazság vallása elfoglalja az egész világot és a világ igaz vallása lesz 20 év múlva!
7/23 anonim válasza:
15:10
Na, ez a baj az iszlámmal!
8/23 Lux morulus válasza:
"Számomra nagyon furcsa, hogy két testvér nép, közös őssel ennyire gyűlöli egymást."
Mind a két vallás gyűlölködő, ezért annyira nem furcsa az sem, ahogy egymással viselkednek. Mással is ilyenek.
9/23 anonim válasza:
Kérdező!
Az izraeli hadsereg NEM rohamozta meg az Al-Aqsa mecsetet.
Ha szerinted igen, adj meg forrást! ( linket, fotót dátummal )
Ennek hiányában bizony hazugságnak kell tartani a kérdést, szóval az sem igaz, amit kérdezel.
10/23 anonim válasza:
Ja, a kedves, szeretett führerünk Izraeli látogatásakor kijelentette, hogy az Izrael állam ellenességet antiszemitizmusnak tekinti és az antiszemitizmussal szemben zero toleranciát hirdetett.
Csaxólok, hogy úgy irkálj lejárató hazugságokatz Izraelről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!