Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért gúnyolják sokan a...

Miért gúnyolják sokan a franciákat és Franciaországot a fehér zászlóval?

Figyelt kérdés

Sok angol meg egyéb kommentet olvastam már, hogy a francia zászlóban elég lenne csak a fehér szín, meg hasonlók.

Mi ennek az oka?

2018. júl. 14. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
2018. júl. 14. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Olvasd már el, amit a #1 és a #4 írt! Szerintük a fehér zászló annak a jele, hogy nem küzdenek a bevándorlók ellen, és megadják magukat! Erre írtam, hogy pont az angolok beszélnek, akiknek a fővárosukban a fele lakosság bevándorló?
2018. júl. 14. 17:38
 13/16 anonim ***** válasza:

"A fehér zászló a megadást jelképezi te hülye állat"

Most miért mondasz rám ilyet? Mikor bántottalak én téged? Hogy apád polírozná fényesre a talpával a makkodat!

2018. júl. 14. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek az első világháborúhoz van köze főleg pontosabban a Waterloo-i csatához, ahol a francia hadsereg tömegesen megadta magát és visszavonult."

Eszerint három eset lehetséges:

- Az I. világháború 1815.-ben zajlott.

- Napóleon feltámadt, és újra elvesztette a Waterloo-i csatát.

- A válaszoló annyit sem tud a történelemről, mint egy óvodás.

2018. júl. 14. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

" Amit az 1-es írt, leszámítva hogy nyilvánvalóan rosszindulatú gúny a Vichy-kormány miatt, mert a franciák nagyon is küzdöttek és harcoltak a második világháborúban."

3-as te most az SS Charlemegne francia SS hadosztálkyra illetve a végén csak zászlóaljra gondolsz, akik utolsóként adták meg magukat az 1945-ös berlini ostrom során ?

2018. júl. 14. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem, természetesen az ellenállókra gondoltam és a külföldön felállított seregekre.

Persze igen, tudom hogy kb. polgárháborús helyzet állt fenn, mert a franciák egy jelentős része támogatta a fasizmust.

2018. júl. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!