Miért hiszik azt sokan hogy az akiták csak vörös-fehér színben léteznek? :- (
Mert sok olyan gazdi van aki meggyozodoesesen hiszi, hogy az o akitaja fajtatiszta, mert neki ezt mondtak sot meg valami papirt is kapott rola, kozben meg ranezesre is is van benne mas.
Plusz sokan nem tudjak, hogy van japan es amerikai akita, akik meg felepitesre is kulonboznek.
3. en sem ertem mit erdekel teged mit gondolnak masok. Nekem van egy fajta tiszta es egy keverek kutyam, imadom mindkettot. Engem inkabb a kovetkezo eset huzott fel ki is kelltem magambol:
"Futtatoban volt egy felszemu kutya a foszer minden kutyat vegigjutalmazott csak azt az egy szerencsetlent nem akinek fel szeme volt, mondvan, hogy az a kutya csunya es neki nem ad. Erre en ugy felboszultem, hogy megmondtam neki vagy marha gyorsan ad neki vagy kiverem a kezebol a virslis zacskot." Nem mondom, hogy jogos volt es boven tul reagaltam, azt is elfogadom hogy annak ad akinek akar (vagy engedik), de nagyon erzekenyen erintett ez akkor es ott.
Na en inkabb az ilyen kancsokon huzom fel magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!