Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hiszik azt sokan hogy...

Miért hiszik azt sokan hogy az akiták csak vörös-fehér színben léteznek? :- (

Figyelt kérdés
csak azért mert pl. Hachiko a filmben vörös volt már csak a vörös számít akitának?? Mi ez a baromság? Miért hiszik ezt az emberek? Értem én hogy ritka fajta de mért kell lekeverékezni a kutyám csak azért mert Red Brindle?

2016. aug. 28. 16:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ugy jott ide, hogy vagy az egyik felet ismerik vagy a masik felet. Nem tesznek kulonbseget.

Haborgohatsz tovabb ezen, de nem hiszem, hogy egy vallranditasnal tobbet erdemel ez a dolog. Egy normalis embert altalaban nem erdeklik ezek a dologok.

Amugyis az Akita annyira popularis lett itthon is mar, hogy kb minden japan fajtat vagy lehuskyznak vagy le akitaznak, engem mondjuk nem erdekel, van ennel nagyobb gondom is (pl. a kenyszeres simizok, akik nem ertik meg, hogy a kutyam nem nagyon dijaza az ilyesmit, de azert a 12 eves forma gyerek visitva rohan a kutyam fele kitart karokkal, hogy "deeee eeeeedes", na ez jobban bosszant).

2016. aug. 28. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Mert azt is elhiszik, hogy csak fekete-fehér border collie van...
2016. aug. 28. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
First world problems.
2016. aug. 29. 00:47
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
kedves kérdező Amerikai akita is lehet tigriscsíkos ......... enyit aról hogy ki menyire tudatlan
2016. aug. 29. 01:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, mostmár ezt is tudom, viszont nem álltam le veled veszekedni hogy nincs igazad...(csak annyit mondanék hogy az ammerikai és a japán csíkos nem ugyan úgy néz ki) de ezt mondom, nem baj ha valaki nem ismeri a fajtát és a szineket szivesen mesélek ha érdekli de ne kezdjen velem veszekedni olyanról amihez gőze sincs.
2016. aug. 29. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Na már megint ez a kutya.

csoda, hogy most nem csatoltal róla 2-3 képet, szokásodhoz híven.

2016. szept. 2. 16:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Milyen képek? Ez az első kérdésem itt...
2016. szept. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!