Mikor toloncoljak ki Europából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Europába nem valók
"Mikor toloncoljak ki Europából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Europába nem valók"
Állítólag Juncker örökbe akar fogadni néhányat. Merkellel együtt.
"Ha muszlim vagy, akkor török vagy."
Szerinted magyar muszlimok nem léteznek? :) Elárulom hogy több ezer magyar tért át az iszlámra. Remélem ezzel nem romboltam szét a fekete fehér világképedet. Mindenesetre bizonyítottad hogy ateisták között is sok a buta ember.
Az Iszlám nem pusztán vallás, hanem világnézet, sőt politikai hozzáállás.
Az Iszlám egyes változatai megszabják a mindennapi életet, az öltözködést, a táplálkozást, szinte mindent szabályoz így lényegében a nemzeti hovatartozás huszadrangúvá válik.
Természetesen a keresztény vallás is volt ehhez hasonló egy időben, de elég régen fel lett ismerve, hogy jobb, ha a politikai hatalmat kiveszik a vallás képviselői kezéből, így lassan a többi, hétköznapi dolgok szabályozására sem lett hatalma az egyháznak.
Amúgy meg nem vagyok rasszista, mert felőlem abban hisznek a más vallásúak, amiben akarnak és embernek tartom a négert is, csak ide ne jöjjön, senki nem hívta, de a saját hazájában felőlem azt csinál, amit akar, szaporodjon a végtelenségig, de maradjon otthon és egye meg, amit főzött magának.
Török meg azért vagy, mert ezt így szoktuk meg, tudom persze, hogy az oszmán birodalom keretében rengeteg nép tört már hazánk ellen, tatárok, arabok, meg mindenféle kisebb, nagyobb népcsoport, amit mi egységesen török gyűjtőnévvel emlegetünk, mert nekünk az Iszlám a törököket jelenti.
A rasszisták pont a törökök, akik mindenkit gyűlölnek, akik nem azt hiszik, nem azt teszik, nem úgy viselkednek, ahogy és amit ők.
Más vallások esetében is a vallás előírásai szabályozzák a mindennapi életet. Ezzel megint csak a tudatlanságodat bizonyítottad.
A magyar muszlimok nem jöttek sehonnan. Otthon vannak, így értelmetlen az a hozzászólásod hogy ide ne jöjjenek. Egyébként is ki vagy te hogy megmond ki jöhet és ki nem?
Az iszlám pedig nem egyenlő a törökökkel. Ha neked ezt jelenti, a te értelmi képességeid igencsak korlátozottak. Az etnikai hovatartozás nem egyenlő a vallási hovatartozással. Ha valaki magyar, nem azt jelenti hogy keresztény ahogy a törökök között is van ateista, keresztény vagy más vallású.
Törökök pedig nem gyűlölnek senkit. Volt idő mikor az Oszmán-Birodalomban több keresztény élt mint muszlim. Továbbra is fenntartom hogy értelmi fogyatékos vagy és rasszista.
"Mikor toloncoljak ki Európából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Európába nem valók"
Nem tudom, de már ideje lenne. Velük együtt Merkelt, Junckert, meg a többi jómadarat is!
"Továbbra is fenntartom hogy"
Csak tartsd, írtam már, hogy nem érdekel a törökök véleménye.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!