Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor toloncoljak ki Europából...

Mikor toloncoljak ki Europából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Europába nem valók

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 A kérdező kommentje:

A kérdésbe az is bent volt hogy azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni.

Te keverőgép

2018. máj. 29. 13:23
 22/74 anonim ***** válasza:
51%
Az arabok az olajválság óta 1973 kb szivárognak illetve spanyoloknál mindig jelen voltak én az illegális bevándorlókról beszéltem bár tény hogy ha szöszölni akarunk nem ez volt a kérdésben
2018. máj. 29. 13:25
 23/74 anonim ***** válasza:
0%

"Szeretem, hogy a magyarok más országokkal foglalkoznak ahelyett, hogy saját országuk fő problémáit próbálnák számonkérni a kormányo"

Ne félj, holnaptól csak ilyen kérdések lesznek.

Megszüntetésre kerül a kedvedért az iskolákban a földrajz, történelm illetve minden egyéb tananyag, ami nem Magyarországgal foglalkozik.

A BTK. pedig büntetni fogja.

2018. máj. 29. 13:28
 24/74 szántóvető ***** válasza:
48%
nem bizony.továbbra is érdekel a gyakorlati megvalósítás.mert ilyesfajta etnikai tisztogatásra még nem volt példa a történelemben.szóval hogy képzeled el kérdező?
2018. máj. 29. 13:30
 25/74 anonim ***** válasza:
0%
Itt a 3+ (vagyis max 3 ) iq ember akiről egy kérdésben írtam. Nem tud különbséget tenni az arab a muzulmsn meg az illegal kozott. Igazi fidesz alapanyag.
2018. máj. 29. 13:47
 26/74 anonim ***** válasza:
47%
Igen, szerintem a kérdező is ez a kategória. Nála a muszlim, arab, illegális bevándoroló egybemosódott. Úgy tűnik az ő fejében ezek a szavak szinonimák. Mondjuk aki olyan oldalról informálódik mint a vilagvege2012 attól nem szabad sokat várni :)
2018. máj. 29. 14:53
 27/74 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ennek a folyamata tovább fog tartani.
2018. máj. 29. 21:41
 28/74 anonim ***** válasza:
10%

"Tudod te, hány magyar van, aki nem tud és ne m is akar beilleszkedni? Velük mi lesz?"

Azok is a ti kinyalt seggű kedvenceitek, vagyis voltak, most a migrács a menő nálatok. :P

2018. máj. 29. 21:42
 29/74 anonim ***** válasza:
72%

A németeket és a franciákat nem zavarják azok a velük élő népek, akik nem illeszkednek be, számos korábbi hullám járt már náluk és elvégezték a piszkos munkákat, lényegében olcsón, az ő mércéjük szerint.

Mostanában, amikor a terrorizmussal ezek kifejezik ellenvéleményüket, ez már kezdi őket zavarni, de ha csendben kussolnának, akkor nem lenne nekik probléma, legfeljebb a túl nagy számuk kezdene aggasztó lenni valamennyire.

A beilleszkedés már zavar némelyeket, mert ez lényegében azt jelenti, hogy sokaknak lesz arab, néger unokája, dédunokája és azt már kevesen szeretnék, van aki ebbe is belenyugszik, de a többség nem.

Te mondjuk boldog lennél, ha az unokád muszlim néger, vagy arab lenne?

Pontosabban félig néger, de teljesen muszlim.

2018. máj. 30. 13:14
 30/74 anonim ***** válasza:
91%
A probléma nem a migrancsokkal van - ők a probléma következményei - hanem az elfajzott, romlott európai vezetéssel van. A probléma megoldását ott kell elkezdeni.
2018. máj. 30. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!