Mikor toloncoljak ki Europából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Europába nem valók
29. vagyok és értetlenül vettem észre, hogy sokaknak nem tetszett az írásom, de vagy álszentek, vagy naívak és nem tudják miről van is szó.
A francia részét csak hallomásból ismerem, de a németet cirka 14-15 év vendégmunkából és a francia is erre a kaptafára megy.
Az idegenek elvégzik azokat a munkákat, amit német nem vállal el. Robotolnak betanított munkásként a műhelyekben a CNC gépek között, ahol német mutatóba sincs, legfeljebb művezető 'mesterként', pucolják a WC-ket, takarítják a szállodákat, serénykednek a brokkoli ültetvényeken, tisztítják az ablakot a benzinkútnál.
Lényegében ez a sors vár a migránsokra is, megjegyzem kiszorítva így a magyar és lengyel melósokat, mert már csökkennek a bérek (és drágulnak az egekbe a lakások). A végtelenségig biztosan nem etetik őket ingyen, főleg a fukar németek, akik minden centet megnéznek, amilyen spórolósak, nyilván haszon reményében finanszírozzák a tartásukat.
Nem mondom, a magyarok is többet keresnek ott, mint itthon, de ez akkor is csak olcsó rabszolgamunka, olyan modern rabszolgák ezek, akiket oda sem kell vinni, mennek maguktól, egy idő után törődni sem kell velük, mert szabadjára engedik őket.
Az bizonyos, hogy magam is a kinti társadalom legalján voltam, de engem nem zavart, mert nem is akartam oda beilleszkedni, amire semmi lehetőségem sem volt, annak ellenére, hogy európai vagyok.
Magam csupán a pénz miatt mentem oda, elég jól tudtam az elején is németül, mert van a családunkban német vonatkozás és így kisgyerek korom óta napirenden volt a der die das.
Ettől függetlenül elismerem, hogy bérrabszolga voltam a legtöbb helyen.
A segítőik, a humanista elveket vallók, lényegében modern rabszolga kereskedők, még akkor is, ha nem haszonért, hanem valami torz idealizmusból teszik, amit tesznek.
Szerintem ezeknek az odacsalt migránsoknak csekély lehetőségük van arra, hogy hazameneküljenek, amit én többször megtettem és később más alapokon próbáltam megint visszamenni, pénzt keresni.
Lehet, hogy durva az, amit írok, de ez az igazság.
Valószínűleg az eszesebb bevándorlók is észreveszik majd a kezdeti mámor után ezt, de ha az első generációból talán nem is sokan, a következőkben már biztosan, ezért törvényszerű lesz a deviáns hozzáállásuk.
Az igazi segítség kétségkívül az lenne, hogy a saját hazájukban támogatnák a boldogulásukat.
Annyi a fentiből kimaradt, hogy amikor nem rabszolga voltam, akkor meg hajcsár, mint gépbeállító Einsteller, mert a szakmunka elvégzésén kívül az is a feladatköröm volt, amit meglehetősen utáltam és a viszonylag jó fizetés ellenére, boldog voltam, amikor jobb állást találtam, mint programozó. Aztán ott is megjött a csalódás, mert dacára, hogy a német srácok fafejűek voltak, velünk csak adatrögzítői robotot végeztettek. Az agyamra ment a tehetetlenségük, semmi kreativitás, semmi, de semmi találékonyság. Sörözés közben gyakran esett szó a feladataikról és elképedtem, milyen semmiségekkel szöszmötölnek, annyira akkor már tudtam németül, hogy ott a csehóban kapásból felvázoljam a megoldást, de ennek dacára soha nem adtak volna nekem más, rendes programozói munkát, egyszerűen nem az volt a státuszom, hanem a rabszolgaság.
Elég sokáig bírtam, nyugtatva magam, hogy fő a suska, ami tényleg nem volt rossz, de végül magamtól elmentem esztergályosnak, az legalább szakmunka volt, Spitzendreherként, határozottan kisebb fizetésért.
A muzulman ramadan unnep van most.
Burminghemben (Anglia) a muszlimok le akarjak az unnep alatt allitani a kozlekedest.
Igy teszik: (A video CTRL + eger-el nyilik)
"Burminghemben (Anglia) a muszlimok le akarjak az unnep alatt allitani a kozlekedest."
A zsidó nyelvű szövegből nem derül ki semmi. Miért akarnák leállítani az ünnep miatt a közlekedést? Cionista hazugság.
Szóval én történész szerettem volna lenni, de a faternak volt egy kis forgácsoló műhelye és gépészt faragott belőlem, főiskolán tanultam. Nem elégedett meg azonban ennyivel megtanított esztergálni, marni, mert alkalmazottja csak ritkán volt , de a fiait dolgoztatta (ingyen az öreg sváb), de jó tanító volt, jobb mint azok akik iskolákban vannak, tudom, mert letetette velem a két szakmunkás vizsgát is, de minden más forgácsoló gépet is megtanított kezelni, egy jó esztergályos köszörülni is tud, meg gyalulni, stb...
Természetesen próbáltam mindig diplomás jellegű munkát találni külföldön, néha sikerült, de az elég kacsa, hogy tárt karokkal várják őket, illetve ott is vannak rabszolga munkák, a rendeset a németek lefoglalják. Mondjuk az orvosokat nem ismerem, bár körzeti orvosnak itthon sem megy senki szívesen, talán kint sem, mert csak a nyűg van vele, nem karrier az. Személyesen én szeretek a műhelyekben dolgozni, persze rendes munkát.
Mint írtam programozni is tudok, CNC gépeket is, meg sima komputert, több nyelven.
A lényeg az, hogy megszervezik a nagyobb cégeknél, hogy a CNC programozó/technológus belövi a technológiát, megírja a programot, a gépbeállító szakmunkás felszerszámozza a gépet, beállítja, megcsinálja az első darabot, aztán a betanított munkás, akinek nem kell sokat érteni hozzá, az cserélgeti a munkadarabokat én megnyomja a zöld gombot, elindítja a folyamatot. Mindezt több gépen is megcsinálhatja, mert minek lazsálna potyára, amíg a gép dolgozik.
Ezt csinálják a lengyel, magyar betanított melósok, magam is megtettem párszor, amikor rászorultam, ezt bárki meg tudja csinálni, a migráns is, ha akarja.
Naná, hogy nem akarja, mert most semmit sem kell tennie, ki a fene akarná, de rákényszerítik őket folyamatosan, így bőségesen lesz munkásuk, akik meg munka hiányában tengődnek majd és deviánssá válnak, azokkal elbánik a német rendőrség, eddig legalább is ez volt a recept.
Mondjuk a WC pucoláshoz lehet, hogy kreatívabbnak kell lenni, vagy a mosogatáshoz az étteremben, de az sem lehet túl bonyolult ipari méretben sem, amit valamennyire mindenki el tud képzelni.
A németek jó szervezők, bizonyára az építőipart is megszervezik, meg a többi munkafolyamatot, legalább is amennyire csak lehet.
Amúgy az USAban sincs sok néger pilóta, vagy orvos, vagy ügyvéd, tábornok, rendőrfőnök, mint azt a filmek mutatják, mert azokban kell lennie, az a néhány is, ami lehet, hogy van, az utóbbi évtizedek alatt termelődött ki propaganda céllal, ma is modern rabszolgák, akik élnek a gettóikban, pedig hát nem most volt, hogy áthurcolták őket Afrikából.
Persze jazz zenész az van közöttük bőven, ahogy a prímás státusz is lefoglalt hazánkban, igen hasonló a szitu, ezért ezt nem is részletezem, mert mindenki ismeri valamennyire, főleg, ha a közelükben lakik, mert mondjuk a Rózsadomb magaslatáról könnyű nem észrevenni a szegregációt.
Vagyis nem toloncolják ki őket és a beilleszkedésük is csak annyira szükséges, hogy elláthassák feladataikat, modern rabszolgai minőségükben, amire biztosan sor kerül, így értékek ők, ahogy a rabszolga is érték volt anno.
Nálunk tényleg nincs rájuk szükség, az ipari, mezőgazdasági gépesítés, technológia nincs olyan szinten, hogy felszívja őket, semmit nem tudnánk a többségükkel kezdeni, csak fizetnénk a borsos tartásukat a végtelenségig, de miért őket tartanánk, miért nem mondjuk a magyar csöveseket etetnénk, ruháznánk, vagy a nyugdíjasainkra, munkásainkra pazarolnánk ama csekély haszon tekintélyes hányadát, amit sikerül összehozni?
"Nálunk tényleg nincs rájuk szükség, az ipari, mezőgazdasági gépesítés, technológia nincs olyan szinten, hogy felszívja őket,"
Pont hogy szükség van most betanított munkásokra. Mezőgazdaságban, gyártásban nagy a munkaerőhiány. Állítólag már ukránokat hoznak be egyes cégek.
"A zsidó nyelvű szövegből nem derül ki semmi."
Ja, ha valaki NEM AKARJA elhinni az igazsagot, akkor mindig talal valami urugyet.
A filmen muzulmanok probaljak leallitani a forgalmat a ramadan miatt. PONT.
"Aki bűncselekményt követ el, azt természetesen kitoloncolják vagy börtönbe csukják."
Tényleg? Még azokat sem tudják kitoloncolni, akikről kiderül, hogy nem illeti meg őket a menekültstátusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!